Na informaciju koju je objavila redakcija “Knjaževačkih novina“ o novoizrađenom sajtu TO Knjaževac, iz ove organizacije neprimerno, na “Fejsbuku“, odgovorili “DOBRO JUTRO COLUMBO“.

kolumbo

Pre par dana “Knjaževačke novine“ objavile su informaciju o novoizrađenom sajtu Turističke organizacije Knjaževca na šta su iz te organizacije na svom ličnom “fejsbuku“ ostavili neprimeran odgovor našim novinama.

Naime, oni su ispod našeg posta napisali sledeće:  “DOBRO JUTRO COLUMBO.. hvala svima na komentarima..očigledno je da smo uspeli kada smo izazvali ovoliku polemiku…pozdrav Perici, Đeli i ostalim dobronamernim i zlonamernim komentatorima iz Kragujevca sa sajma turizma i seoskih domaćinstava gde prezentujemo našu opštinu i naš grad“, što su pojedini “komentatori“ ocenili kao polupismen tekst lica koje održava ovaj profil.

Ser

Podsećamo da su “Knjaževačke novine“ prve pisale o “zapuštenom sajtu“ TO Knjaževac, a odmah po izradi novog obavestile javnost i otome.

Inače, Kristofor Kolumbo je istraživač i trgovac koji je preplovio Atlantski okean i doplovio do Amerike.. opširnije ovde.