SNS neće dozvoliti da Knjaževac propada!!!

Broj pregleda

mirkovicPosle izjave Saše Mirkovića, predsednika Skupštine grada Zaječara iz redova SNS-a o stvaranju nove većine u knjaževačkom lokalnom parlamentu i pokretanju inicijative za smenu predsednika opštine Milana Đokića, čelnici vladajuće koalicije URS, DS, DSS i LDP rekli su na lokalnoj kablovskoj televiziji da neće dozvoliti da se neko iz susednog grada meša u knjaževačke poslove.

„Srpska napredna stranka ostaje na kursu, koji je zacrtao predsednik stranke Aleksandar Vučić i nece dozvoliti da Knjaževac dalje propada. Vrlo brzo će za Knjazevac doći bolji dani “  izjavljuje Saša Mirković.

Povezano

EU će podržati projekte usmerene na razvoj održivog turizma u Knjaževcu

Evropska unija podržava Opštinu Knjaževac u opremanju rehabilitacionog i velnes centra na Banjici

BUDUĆNOST KNJAŽEVCA: 33 STIPENDIJE ZA NAJBOLJE STUDENTE

Srpska napredna stranka ostvarila rast od 6,6% u Knjaževcu – Rekordni rezultat nakon 11 godina vlasti

Ruralni razvoj u fokusu – Sastanak opštine Knjaževac sa predstavnicima Saveta MZ

Održano ,,Svrljiško veče“ u Knjaževcu – najavljena još jača saradnja

VESTI IZ KATEGORIJE

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi

14 odgovora

  1. VELIKI POZDRAV GOSPODINU MIRKOVICU A TRENUTNOJ VLASTI U KNJAZEVCU BIH PORUCILA DA PUSTE NAROD NA MIRU DA ODLUCI KO TREBA DA VODI OVAJ GRAD! G-DIN MIRKOVIC NIJE COVEK IZ SUSEDNIG GRADA VEC JE GLAVNI COVEK ISPRED SNS-a ZA TIMOCKU KRAJINU!

  2. Lično sam doživeo „blagodeti“ URS-DS-ove vlasti u Knjaževcu. Prvog februara prošle godine, četvoro radnika Turističke organizacije opštine Knjaževac, iako u stalnom radnom odnosu, isterani su iz ideoloških razloga na ulicu! Klasično političko šikaniranje, bez prethodno izrađene socijalne karte ili ponude za prelazak na neko drugo radno mesto (čak i manje plaćeno). Bahatoj i nedomaćinskoj vlasti u Knjaževcu bliži se kraj! Mislim da jedino SNS, uz SPS, ovom gradu može doneti bolje dane!!!

  3. @sasa todorovic
    a sada dozivljavas blagodeti sps-a u elektrodistribuciji. i mani se vise spsovske demagogije, 15 vas je radelo u turistickoj takodje stranacki zaposleno. kolko ja pamtim ti jedine veze sa turizmom imas zbog putovanja ka zajecaru i nazad dok si skuckao uz boska nicica

    1. Poštovani gospodine Zorane, vidim da si dobro obavešten o tome koliko je radnika zapošljavala Turistička organizacija.Za tvoju informaciju i ja sam jedna od tih koji su isterani, a sa politikom nemam nikakve veze.Stranka me nije zaposlila, ali su mi čelnici opštinske vlasti rekli da to što nisam“ ničija“ ne menja stvar.Nisam ni“njihova“.Ja sam samo majka troje dece koju je najlakše bilo izbaciti na ulicu.Kada poželiš da komentarišeš o tuđoj sudbini obavesti se barem o činjenicama,ne pričaj nešto što ne znaš.Hvala.

  4. U Zajecaru je SNS unistila Turisticku organizaciju i Centar za kulturu i od te dve ustanove napravila Centar za kulturu i turiizam (CEKIT), u kome su zaposljeni stranacki kadrovi. Izvozenje smeca, koje je decnijama bilo u nadleznosti JKP „Kraljevica“, preslo je na Javno stambeno preduzece. Ne zna se gde je kraj stranackim rokadama u lokalnom javnom sektoru?! Samo jos fali da vodosnabdevanje predje u nadleznost muzeja.
    Zao mi je sto Sasa Mirkovic nije na celu grada nekog mog neprijatelja. Ni Bosko Nicic nista bolji nije bio. Ista je to skola. Uostalom, godinama su bili pajtasi i iz iste serpe kusali.

  5. GMirkovic je toliko pomogao konkretno rukometasicama a FK Timoku omugucio da od nedelje pocinju borbu za opstanak sa budzetom vecim i od nekih superligasa a Igraci ne primaju plate. Sad nam samo on fali u Knjazevac…….

  6. Zorane, hvala ti što brineš o meni. Sad mi je lakše. Živ mi bio, gde god da „skuckaš“ sada!!!

  7. Ljudska pamet je ogranicena. Glupost, nazalost nije!
    Pametnom ne treba objasnjavati. Budalama ne vredi!
    Ako treba da nas vode lazovcine iz SNS-a koji su zaustavili izgradnju Stare planine, najlepse hvala na takvoj pomoci! Uzgred: Sta ste KONKRETNO uradili zadnje dve godine? Ko je od SVIH vas IKADA radio u privredi? Samo pitam, za druga…

  8. SNS, URS, SPS, DS, DSS, LDP… sve vam je to manje-vise isto. Razlika je jedino u ljudima koji se rotiraju. Posla nema za sve i naravno da ce zaposljavati svoje stranacke kadrove. Za to se i bore. Vecina gradjana im daje glasove, ne zato sto gaji simpatije prema njihovim kadrovima i programima, vec zato sto u nekom vide potencijalnu mogucnost da se uhlebi. Mnogi ljudi se ponizavaju, izvrsavaju stranacke zadatke, lepe plahate, dele letke, obilaze gradjane po kucama i stanovima, pozivaju ih telefonom… A cim izbori prodju, vecina njih bude zaboravljena. Sete ih se uoci nekih narednih izbora, kad im opet zatreba radna snaga za borbu za fotelje.

  9. Ja bih samo da pitam ovog estradnog umetnika,sta bi sa kradjom izbora i dzakovima punih listica? pojeo vuk magarca? Svi ste isti!!! Izdajnici,placenici… Stop EU!!! STOP NATO!!!

  10. URS na djubriste istorije, kao interesna grupacija, koja je opustosila Srbiju vise nego hiperinflacija, NATO i DOS zajedno!!

  11. „Pranje para“ kroz razne „projekte“ svojstveno je URS-u i njegovim koalicionim partnerima (DS-DSS-LDP) u Knjazevcu. Narod im je rekao na parlamentarnim izborima sta misli, tako da je vreme da se vlast u varosi menja. SNS sa 57% i SPS sa 14% jasno pokazuju volju gradjana da ove dve, trenutno opozicione stranke u Knjazevcu, preuzmu odgovornost. Osim njih, jedino je URS presao cenzus, sa 9%, dok su ostale stranke ostale ispod propisanog minimuma. Verujem u Sasu Mirkovica, SNS i SPS. ZA BOLJI ZIVOT U KNJAZEVCU!

  12. Nas ima dovoljno, cutimo i gledamo sta se desava. Nas grad je od vajkada smatran za oazom SPOKOJSTVA, MIRA, LEPOTE ZIVLJENJA, GOSTOPRIMSTVA I DOBROTE. Mnogi su dolazili i odlazili misleli da vladaju namecu svoje vvolje i ideje. Nece jos mnogo vode proteci Timokom o mi cemo ponovo biti oni pravi Knjazevcani, u to sam sasvim siguran. Svi ovi pohlepni zeljni vlasti i nezasluzenog (nezaradjenog) bogatstva ODLEPRSACE iz nasih zivota.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi