Na inicijativu predsednika Ujedinjene seljačke stranke i narodnog poslanika Milije Miletića iz Svrljiga, u Nišu je danas presecanjem vrpce svečano otvorena Kancelarija radne grupe za najnerazvijenija i marginalna područja.

Kancelarija-Nis

Tim povodom predsedniku USS i narodnom poslaniku Miliji Miletiću, danas u Nišu. lično je čestitala i poželela puno uspeha u radu zamenica predsednika opštine Knjaževac Ljubica Nikolić.

Sa ciljem unapređenja rada Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, jer se često dešava da članovi odbora nemaju direktnog kontakta sa ljudima koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom širom Srbije, predložio sam, na inicijativu poljoprivrednih proizvođača sa teritorije opštine Svrljig sa kojima skoro svakodnevno razgovaram u kancelariji narodnog poslanika koju sam nedavno otvorio, da se formira radno telo za marginalne oblasti u Srbij, poručio je Miletić.

On dodaje da bi Radno telo imalo obavezu da u saradnji sa lokalnim samoupravama, upravnim okruzima, zadružnim savezima na nivou okruga i Republike, poljoprivrednim savetodavnim službama, veterinarskim inspekcijama, upravama za zemljište i drugim relevatntim institucijama koje se bave ovom problematikom definišu prioritete i predlažu dalje mere i predloge Odboru za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Narodne skupštine Republike Srbije.

Grcka-ambasada

Kancelarija Radne grupe za najnerazvijenija i marginalna područja Republike Srbije Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Narodne Skupštine Republike Srbije biće smeštena u zgradi bivšeg grčkog konzulata u Nišu, na adresi Kej Mike Paligorića 18A, danas zgrada Uprave za poljoprivredu grada Niša.