Novogodišnja čestitka knjaževačkih naprednjaka

Broj pregleda

Novogodišnja čestitka poverenika OO SNS Knjaževac mr Miodraga Ivkovića građanima opštine Knjaževac.

Cestitka

Građanima opštine Knjaževac čestitam Novu godinu, u nadi da će nam 2015. doneti više sloge, razumevanja i uzajamnog poštovanja, a manje razmirica i lošeg raspoloženja.

Želim da u narednoj godini svi radimo još više i još napornije, da ne gubimo nadu, koliko god da nam je ponekad teško i koliko god da su veliki izazovi pred nama, već da još snažnije radimo, stvaramo i napredujemo.

Samo tako možemo da razvijamo našu Opštinu, samo tako možemo da živimo bolje, samo tako možemo da budemo uspešni. Uspeh društvene zajednice vodi i ka pojedinačnom uspehu svakog od nas.

Budimo istrajni i uporni sledbenici ideja i dela predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića. Reforme koje je pokrenuo, pokrenuo je zbog svih nas te iz tog razloga moramo i svi mi da damo puni doprinos u oporavku zemlje.

Želim vam da negujete prijateljstva, da imate obzira jedni prema drugima, da vas služi dobro zdravlje i da radosne trenutke provodite u krugu svojih porodica, u harmoniji i blagostanju.

Svako dobro i srećna Nova godina!

Povezano

Srpska napredna stranka ostvarila rast od 6,6% u Knjaževcu – Rekordni rezultat nakon 11 godina vlasti

Poseta OO SNS u Knjaževcu: Nikola Selaković razgovarao o razvoju socijalne politike

Proslava Sv. Petke: Poziv članovima OO SNS Knjaževac

Narodni poslanik Branislav Josifović položio zakletvu

Sednica Predsedništva SNS-a sutra u 17 sati

Srpska napredna stranka u Knjaževcu ubedljivo pobedila

VESTI IZ KATEGORIJE

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi

12 odgovora

  1. Knjaževčanima trebaju novi ljudi i nove ideje!!!!!!! Nećemo više URS (sada pokret „Knjaz“), SPS, PUPS, SNS, DSS, JS, DS, LDP i ostale „već viđene eksperte“…SREĆNI PRAZNICI, sa verom u bolje dane!

  2. Ako se ovako nastavi, ako se oduglovači, novi predsednik knjaževačkih „naprednjaka“ biće Milan Đokić, aktuelni predsednik Opštine, čovek koji je izgubio svoju stranku (URS)…a onda smo „najeb..i“ svi zajedno! PROPAST!!!

  3. NE DOZVOLITE KRAKI DA UĐE U SNS!!!!!!!!!! U Knjaževcu je na vlasti agresivni URS (koji se, posle raspada ove interesne organizacije, sad pretvara u nekakav Narodni pokret „Knjaz“). U vreme lokalnih izbora 2012. godine, mladi aktivisti „eksperata“ ponašali su se kao „hitlerjungen“ nekada, harali su po gradu, „pljuvali“ po društvenim mrežama sve one koji drugačije misle, a računi u lokalnim, određenim, „ciljanim“ restoranima bili su otvoreni (na potpis), pilo se i jelo na tuđ račun. Na račun naroda, jer je u to vreme sadašnji predsednik opštine Knjaževac bio državni sekretar u Ministarstvu za NIP. Poznat kao „ekspert za anekse ugovora“, on je ogromne pare „uštedeo“ za stranačke aktivnosti, ali i za svoj džep!!! Narod je „zapalio“ vatrenim govorima o razvoju turizma na Staroj planini (koja će tek biti predmet istrage nadležnih organa), a istina je da danas par knjaževčana radi na ovoj „planinskoj lepotici“ ( gro radnika dolazi iz BG, NS, NI i sl). „Šminkanje“ grada, nepotrebno bacanje para na uređenje platoa oko Doma kulture i slični poduhvati, klasično je „pranje para“ i priprema za lokalne izbore koji se očekuju na jesen ove ili eventualno proleće 2016. godine. S druge strane, „šuška“ se po varoši da sadasnji pred.opstine (zvani Kraka) na sve načine pokušava da se ugura „pod skute“ SNS-a, koji sada, zajedno sa SPS-PUPS u gradu čini opoziciju. Na vlasti su, osim spomenutog URS-a, i DS, DSS, LDP i jedan, prebegli odbornik JS. Dakle, svi oni koji trenutno čine političku marginu u Srbiji! NARODE, PROGLEDAJ VEĆ JEDNOM!!!

  4. Tata ti krimos Jovana.Za tebe koji se nisi potpisao u kolumni iznad,jedna poruka.Doprinesi.Uopste nije lose.Pogledaj okolinu.Zajebi visoku politiku i teorije zavere,doprinesi.

  5. Aha, Stefi pogledaj okolinu: privreda razvijena, oranice zasejane, putevi kao novi…. samo šljašte sijalice oko Doma kulture! Ne nalaze se opštinskih 1200km kvadratnih na prostoru oko Doma kulture. Nije knjaževačka opština smeštena na prostoru oko Doma kulture. Ne živi skoro polovina građana opštine na prostoru oko Doma kulture da na njemu ima više ulične rasvete nego u polovini sela opštine. U pravu si Stefi kad kažeš „doprinesi“ ali doprinos nije potrošiti više od 70 miliona dinara na platou oko Doma kulture. POTREBNO JE DOPRINETI CELOJ OPŠTINI!!! Dole vlast prevaranata!!!

  6. Neka se nekad ovaj „naprednjak“ MR pojavi da ga narod vidi i čuje, a ne samo da piskara (ili prepisuje).

  7. Oooooo evo nama i našeg predsednika SO. Piše u sitne sate pa nije ni čudo što kasni na posao za koji ga svi mi plaćamo. A možda je na službenom putu u inostranstvu pa to nisu sitni sati zbog vremenske razlike.

  8. Tako je to kada o NARODU brine onaj ko ga od 2012 sistematski baca na kolena. Opsednutost naprednjakom koga ne vidi i ne čuje nije naivna. Šta bi bilo tek da ga „vidi i čuje“. A biće veoma zanimljivo kada počne da ga gleda i sluša… Ne treba se opterećivati onim što drugi imaju i znaju a ti nemaš i ne znaš… Mnogi ne bi mogli da se nalaze na rukovodećim mestima da postoji zakon o obaveznom lekarskom pregledu pre supanja na funkciju

  9. Dosta mi je više ovih žutaća od pajtića do manćića svi su isti, pogledajte njihovo ponašanje, pokrete, poglede… poslušajte njihove demagoške pričice… Oni su već davno trebali da odu u istoriju. Vučiću što pre rasturi žutu napravu i izbaci te žutaće iz svih državnih firmi i ustanova. Vrati žutaće tamo gde im je mesto

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi