Prodaja i ugradnja PVC stolarije

Broj pregleda

PVC STOLARIJA: Provereno Najbolji! Original nemacki profil! GEALAN IZRADA U SPOPSTVENOM POGONU. Nije predprodaja! Mnostvo zadovljnih kupaca. Akciske cene! KVALITETAN OKOV I UVOZNO STAKLO.
BLIND PROGRAM. PROGRAM SVIH PRATECIH AKCESOARA ZA STOLARIJU. ROLETNE, KOMARNICI, VENECIJANER, PODPROZORSKE DASKE I ALUMNINJUUMSKI SOLBANI. AKCISKE CENE PVC KVALITETNIH ULAZNIH VRATA. UTOPLITE, ULEPSAJTE SVOJ DOM MODERNOM I TRAJNOM PVC STOLARIJOM IZ NASEG POGONA.

Telefon: 063 406 630

 

Povezano

Parcela na Staroj planini,18 hektara

Potreban cimer u dvosobnom stanu u centru NIša bez parnog grejanja

Prodajem kuću, 70m2, u sirem centru grada

Prodajem stan na Crvenom pevcu

Kožna jakna

Hitno i povoljno prodajem stan

VESTI IZ KATEGORIJE

Dostupna aplikacija za finansijske izveštaje za 2023. godinu

FK Timočanin poražen u sedmom kolu Srpske lige Istok

Država obezbedila novih 40 milijardi dinara za oblast poljoprivrede

FOLKLOR: Koncert 7. marta u Velikoj sali Doma kulture u Knjaževcu

HUMANITARNA UTAKMICA ZA MALU NEDU! DOĐITE SVI IGRAJU KMF TIMAKUM I KMF RASADNIK

Trka „Balkan Hero“ na Staroj planini od 2. do 4. septembra

2 odgovora

  1. Ugradnjom pvc stolarije postize se veca energetska efikasnost laksa je za odrzavanje i ugradnju a cene su povoljne.

  2. Što se tiče ekološkog uticaja, PVC stolarija je postigla veoma dobre rezultate u pogledu rešavanja ekoloških problema. Pre svega imaju najveći potencijal u uštedi energije od svih materijala od kojih se izrađuje stolarija danas. Profili od kojih je napravljena PVC stolarija se mogu 100% reciklirati. Tako da uzevši sve to zajedno sa njihovom dugovečnošću i uštedi tokom životnog ciklusa stolarije ovaj materijal je najodrživije rešenje dostupno kada su u pitanju prozori danas.
    Koje su prednosti PVC prozora:

    PVC profili igraju ključnu ulogu u uštedi energije i toplotne izolacije. PVC PROFILI u odnosu na aluminijumske ili drvene profile imaju bolje izolacione vrednosti naročito u kombinaciji sa troslojnim staklom.
    Prozori od pvc materijala nude značajne troškovne prednosti u odnosu na drvo (kvalitetno) koj je skuplje 20-30% ili aluminijum koji je skuplji i do 60% u odnosu na PVC. Pored prvobitne uštede prozori od ovog materijala mogu da traju i do 50 godina ušteda za buduće troškove je očigledna.
    PVC PROZORI se lako održavaju u odnosu na drvo koje je neophodno svakih 5 godina lakirati i menjati git na staklima ovde je dovoljno pranje sa deterdžentom za posuđe, zahvaljujući PVC granulatu od kojih su napravljeni profili a koji je otporan na razne spoljne i vremenske uticaje.
    Oni su izuzetno izdržljivi te njihov vek uz primereno održavanje i pravilno korišćenje može biti do 50 godina, te predstavljaju dugoročnu investiciju u imovinu.
    Takodje, imaju izuzetan ekološki uticaj jer su 100% podložni reciklaži te time dovode do uštede 40% svih rezervi nafte i gasa u svetu koji se koriste za grejanje ili hlađenje stambenih objekata. Takođe, pri samoj proizvodnji profila dolazi do minimalnog zagađenja okoline i zahtevaju mnogo manje energije.
    Izrada PVC stolarije je složen proces i ne mali broj firmi u Srbiji se bavi proiyvodnjom ovih materijala. Posebno apostrofiramo firmu MRPVC sistem, kao jednog od lidera u regionu u oblasti pvc stolarije.

    Više o energetskoj efikasnosti pvc stolarije na adresi: http://www.mrpvcsistem.rs/pvcialustolarija-blog_PVC-prozori-i-energetska-usteda.php

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

FK Timočanin prolazi najteži period od osnivanja, evo šta je Miloš Stojanović Popaj izjavio za Sport klub

OFK Knjaz pretrpeo težak poraz u Zaječaru

Plate i penzije redovne, već se razmišlja da se povećaju

Mali sajam sporta u Knjaževcu

Timočaninu oduzeta pet bodova, a danas poražen u Popovcu

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja