Putevi prijateljstva

Broj pregleda

Dogovorena gradnja puteva koji će spojiti Knjaževac i Svrljig

U Knjaževcu su se danas sastali narodni poslanik Milija Miletić i predsednik Opštine Knjaževac Milan Đokić kako bi razgovarali o budućim infrastrukturnim projektima koji se tiču dve komšijske opštine – Svrljig i Knjaževac.

Dogovor, Opštine Knjaževac i Svrljig, foto: Knjaževačke novine
Dogovor, Opštine Knjaževac i Svrljig, foto: Knjaževačke novine

Naime, bilo je reči o izgradnji puta Mučibaba – Lukovo, koji je prethodno bio obećan na manifestaciji ,,Janijada“ u Lukovu.

Prioritet je završiti tu deonicu puta, a kasnije da se izgrade i delovi puta koji povezuju Svrljišku Toplu sa Palilulom na teritoriji Svrljiga, kao i Svrljiški Miljkovac sa Drajincem u Svrljigu.

PRIORITET: MOBILNIM I INTERNET SIGNALOM POKRITI CELU PUTNU TRASU DO BABINOG ZUBA

Danas se razgovaralo i na temu da se, uzajamno sa radovima koji će se izvoditi u selima, obrati pažnja na pokrivenost puta mobilnim i internet signalom, a na taj način mnoga sela koja su danas bez mobilne mreže i interneta bi mogla biti pokrivena.

1 Comments

  • Aplicirajte za modernu putnu infrastrukturu izmedju Knjaževca i Sokobanje to je jedini izlaz Knjażevcu u Evropu tačka . Spojiti razvijeni banjskii turizam Sokobanje sa banjskim turizmom u povoju u Knjaževcu .Manite se staroplaninskih iluzija ili ih svedite na realnost.Što brže stignemo do Aleksinačkih rudnika brže će nam stići Evropa a sa njom i budućnost Knjażevca tačka.Srdačan pozdrav.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE