Књажевачке

НОВИНЕ

Sve zlatne medalje za Knjaževčane!

Broj pregleda

PLK Knjaževac najbolji klub prvenstva ,,Serbian Open“

PLK Knjaževac najbolji je klub prvenstva ,,Serbian Open“ koje je održano 4. marta 2023. godine u disciplini benč pres u Vladičinom Hanu. 

PLK Knjaževac, foto: privatna arhiva
PLK Knjaževac, foto: privatna arhiva

Na ovom međunarodnom takmičenju nastupilo je oko sedamdesetak takmičara iz Srbije i Severne Makedonije.

Za Pauerlifting i bodibilding sportski klub ,,Knjaževac“ nastupilo je šest takmičara i dve takmičarke.

Sa osvojenih osam zlatnih medalja klub je uspešno startovao na početku takmičarske sezone i na kraju takmičenja proglašen je za najbolji klub prvenstva.

Ovo je treći ekipni pehar Serbian Opena u disciplini benč pres koji sada krasi vitrine kluba.

Prve zlatne medalje za klub u konkurenciji žena osvojile su Marija Rakić u kategoriji veteranki M1 do 69 kg i debitantkinja Jovana Pacić u kategoriji mlađih juniorki do 57 kg.

U konkurenciji muškaraca zlatne medalje osvjili osvojili su: Denis Aleksić u kategoriji seniora do 74 kg, u disciplini benč pres sa opremom, Srdjan Ristić u kategoriji OSI do 83 kg u disciplini benč benč pres klasik, Aleksandar Zivković u kategoriji juniora do 105 kg  u disciplini benč benč pres sa opremom, Stefan Ilić u kategoriji mlađih juniora do 105 kg u disciplini benč benč pres sa opremom, Bogdan Đorđević u kategoriji mlađih juniora do 83 kg u disciplini benč benč pres klasik i Mitar Janković u kategoriji mlađih juniora do 93 kg u disciplini benč benč pres sa opremom.

Odlazak na ovaj međunarodni kup pomogli su Lokalna Samouprava i Sportski Savez Knjaževca. 

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara