Pozivamo Vas da budete naše oči i uši: Postanite dopisnik iz Knjaževca i okoline!

Dragi čitaoci, U nastojanju da naš portal učinimo što bogatijim i raznovrsnijim, otvaramo vrata svim zainteresovanim građanima Knjaževca, kao i okolnih sela i naselja, da postanu naši dopisnici. Vaša perspektiva, vaše priče i fotografije mogu doprineti da zajedno stvaramo sadržaj koji je blizak našim srcima i važan za našu zajednicu.

Šta tražimo?

Tražimo originalne informacije, zanimljivosti, reportaže, intervjue, ili bilo koji vid novosti koji smatrate da zaslužuje pažnju šire javnosti. Da li ste svedočili nekom važnom događaju? Imate li priču koja bi mogla inspirisati druge? Zabeležili ste neobičan prizor svojom kamerom? Sve ovo, i više, čini idealan materijal koji bismo voleli da vidimo na našem portalu.

Kako to funkcioniše?

Veoma jednostavno:
  1. Zabeležite informaciju – Ako ste naišli na nešto interesantno, zanimljivo ili važno, zabeležite to. Tekst treba da bude jasan i sažet, a fotografije visokog kvaliteta.
  2. Pošaljite nam svoj materijal – Putem posebno dizajnirane forme na našem portalu, lako možete uploadovati svoj tekst i fotografije. Nemojte zaboraviti da priložite sve relevantne informacije kao što su datum, mesto događaja i kratki opis.
  3. Mi objavljujemo vaš doprinos – Nakon što naša redakcija pregleda i odobri pristigli materijal, vaša priča će biti objavljena na portalu. Time postajete glas svoje zajednice i doprinosite stvaranju kvalitetnog sadržaja.

Zašto postati dopisnik?

Osim što ćete imati priliku da svojim radom doprinesete razvoju i obogaćivanju sadržaja na našem portalu, ovo je i izuzetna prilika da pokažete svoj talenat za pisanje, fotografiju ili novinarstvo. Vaše ime će biti istaknuto uz svaki vaš doprinos, čime gradite svoj portfolio i prepoznatljivost u zajednici. Pridružite nam se u ovoj uzbuđujućoj avanturi i pomozite nam da zajedno stvaramo portal koji će na najbolji način predstavljati našu zajednicu, naše priče, i naš Knjaževac. S nestrpljenjem očekujemo vaše priče!

Vaša redakcija Knjaževačke novine