Broj pregleda

Održana 16. sednica SO

U petak, 20. septembra 2013. godine, u prostorijama Doma kulture održana je redovna 16. sednica Skupštine opštine Knjaževac, kojom je predsedavao predsednik SO Dragan Mančić. 

Konstruktivni predlozi, ali i oštre kritike, opozicionih odbornika, na račun vladajuće koalicije obeležili su jučerašnju 16. sednicu SO Knjaževac.

Kod pojedinih pozicija, tipa Dom kulture, sportsko-turističkih resursa, na svim pozicijama gde se radi o trošenju para za “zamajavanje naroda“, tu je izvršenje budžeta od 90 do 95 odsto, istakao je šef odborničke grupe SPS-PUPS-JS Darko Živković te dodao su u budžetu izostali rashodi, i pored sasvim solidnih prihoda budžeta, najugroženijih slojeva stanovništva.

Odbornici su kao problem i jednu od nejasnih podataka naveli nedavno održane izbore po mesnim zajednicama. Oni kažu da do dana današnjeg nisu dobili zvanične podatke o sprovedenim izborima u MZ opštine Knjaževca.

СО-КЊАЖЕВАЦ

Odbornik Saša Stanoković (SPS-PUPS-JS) zatražio je informaciju o detaljima troškova sredstava Sportskog saveza, jer je po njegovim rečima ostalo malo para, za te svrhe, do kraja godine.

Kod većine klubova vlada nezadovoljstvo, zbog načina raspodele sredstava, istakao je on.

Dopuna dnevnog reda
Dopuna dnevnog reda

Inače, juče su imenovani novi direktori javnih preduzeća, i to Direkcije za razvoj, urbanizam i izgradnju, komunalnih preduzeća Standard i Toplana, Agencije za razvoj i Regionalnog centra za stručno usavršavanje.

Za novog zamenika predsednika Skupštine izabran je Milan Zdravković, član Jedinstvene Srbije.

0 Comments

  • Uzeli dnevnice a za sirotinju ih nije briga

  • Opozicija slabo kritikuje i njih su podmitili 😛

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE