Broj pregleda

Opozicija prekardašila?!

Blokirali rad Skupštine, zaposeli govornicu i čupali mikrofone, ne, ovo nisu devedesete, ovo je realna slika Knjaževca 25. oktobra 2013. godine.

knj

Odbornici opozicije Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu onemogućili su održavanje redovne sednice Skuštine opštine koja je bila zakazana za 25. oktobar.

Oni su nezadovoljstvo opravdavali izjavom da predsednik Skupštine krši Poslovnik o radu i već dva meseca ne zakazuje vanrednu sednicu po njihovom zahtevu. Potom su fizički onemogućili nastavak skupštine, pokidali kabl mikrofona i okupili se oko govornice.

Vesna Simić (SNS) i Darko Živković (SPS), su istakli da bi se na sednici koju je potpisima tražilo 15 odbornika i pritom zahtev nije ispoštovan, raspravljalo o nenamenskom trošenju budžetskih para, pre svega u Sportskom savetu i Agenciji za razvoj.

Prekid sednice osudili su predstavnici Ujedinjenih regiona Srbije, Demokratske stranke, Demokratske stranke Srbije i Jedinstvene Srbije, dok SNS i SPS od ponedeljka prikupljaju potpise građana za smenu aktuelne opštinske vlasti.

0 Responses

  1. Znači nevaljaju ni jedni ni drugi ništa…. nezna čovek za koga da glasa na sledećim izborima. Dođe mi da se kandidujem lično kada vidim dokle smo stigli sa ovim političarima UŽAS!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE