Broj pregleda

Zasedao štab

Juče je održana sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije kojom je predsedavao komandant štaba Milan Đokić.

5

 

Najpre je usvojen Plan zimske službe za 2013/2014 godinu JP „Direkcija za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac“.

U toku je javna nabavka za izbor Preduzeća za potrebe zimske službe, za lokalne puteve, na teritoriji opštine Knjaževac, koju je raspisalo JP „Direkcija za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac“. Inače, javna za lokalni put L-16 Janjski most – Jabučko ravnište biće raspisana zajedno sa JP „Stara planina“, zbog izuzetnog značaja ovog puta i značajnih finansijskih sredstava, rečeno je na jučerašnjem zasedanju Opštinskog štaba za vanredne situacije.

U nastavku sednice definisani su kritični putni pravci i deonice, sa prioritetima za čišćenje, sagledana je mogućnost angažovanja teške mehanizacije sa teritorije opštine, sa aspekta zdravstvene zaštite je sagledana situacija (transport lekov, obolelih i povređenih lica), kao i obezbeđivanje ugroženog stanovništva u nepristupačnim područjima osnovnim životnim namirnicama i data je procena broja ugroženih staračkih domaćinstava u nepristupačnim područjima.

Sednicom je predsedavao komandant štaba Milan Đokić.

0 Responses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE