Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Maloletnici pljačkali po Nišu

Niška policija je juče na području grada zatekla na delu neposredno nakon izvršenog krivičnog dela tri maloletne osobe i četiri osobe prilikom izvršenja krivičnog dela i privela do Policijske uprave u Nišu.

policija

Juče oko 02,30 časova policija je zatekla neposredno nakon izvršene krađe iz trgovinske radnje u ulici Đuke Dinić tri maloletna štićenika Doma za nezbrinutu decu u Knjaževcu, koji su nakon izvršene krađe robe i novca iz prodavnice preskočili ogradu zelene pijace „Tvrđava“ gde su i zatečeni.

Noćas je oko 03,30 časova u Nišu u ulici Daničićevoj policija zatekla u krugu preduzeća „Nišstan“ jednu maloletnu osobu i Neata M.(1992), Samantu M.(1993) i Beharu M.(1991) iz Niša, koji su nakon što su razvalili kapiju iz kruga preduzeća pokušali da oduzmu razni električni materijal.

Nakon konsultacije sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu policija će podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv 3 osumnjičena maloletnika, zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađe i protiv osumnjičenih Neata M., Samante M., Behare M. i maloletnika zbog sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara