20 reportaža za 398.000,00 dinara?!

Broj pregleda

Opština Knjaževac potipsala je ugovor vredan 398.000,00 dinara o kupovini vremena za emitovanje TV programa, odnosno 20 reportaža o lokalnim i regionalnim temama, sa firmom A CAST, televizijskog voditelja Ivana Zeljkovića iz Beograda.

UGOVOR-T-V

Suština projekta, kako je rečeno na jučerašnjem sastanku Opštinskog veća, je pokretanje projekta TV “Stara planina“,  u saradnji sa Falkenštajner hotelom, JP Stara planina i Skijalištima Srbije.

To ne može ići u etar odmah, i ne može odmah ići kao prava televizija, ali ideja je da se neprekidno prave prilozi koji bi bili emitovani 2-3 ili više meseci u toku zimskog perioda, a kasnije ako to zaživi i u letnjem periodu, naglasio je predsednik Đokić i dodao da je nosioc projekta opština Knjaževac, a da bi se kasnije priključila i opština Pirot i privredni kolektivi sve u cilju smanjenja troškova opštine.

Cilj je da se prave prilozi koji bi bili emitovani na velikim televizijama, Nacionalnim stanicama i na posećenim portalima i da ti prilozi tretiraju Staru planinu u dve trećine ili tri četvrtine vremena, a da jedan deo bude posvećen promociji Opštine Knjaževac.

OV

Za sada montirani prilozi idu na TV “Studio B“, internet portal “Telegraf“, dok će regionalna televizija “Belami“ iz Niša krenuti da prenosi uživo svakog dana program po nekoliko minuta, rečeno je na sastanku Opštinskog veća.

Tačka dnevnog reda je usvojena, ali interesantna činjenica je da je jedini uzdržani član Opštinskog veća po ovoj tački bio Zoran Gajić (LDP).

U planu nabavki opštine Knjaževac za 2014. godinu, u delu Plana koji se odnosi na nabavke na koje se ne primenjuje Zakon o javnim nabavkama, na poziciji 423441 – medijske usluge radija i televizije, predviđena su sredstva za nabavku medijskih usluga radija i televizije.

Tim povodom juče na sednici Opštinskog veća razmatran je predlog ugovora, a potom i usvojen, o nabavci usluge kupovine vremena za emitovanje televizijskog programa IVAN ZELJKOVIĆ PR, druge umetničke delatnosti u okviru izvođačke umetnosti A CAST, Beograd ul. Budvanska br. 5/1. Ovom prilikom ovlašćen je predsednik opštine Knjaževac da potpiše ugovor o nabavci usluge kupovine vremena za emitovanje TV programa sa IVAN ZELJKOVIĆ PR.

Povezano

Za sve ljubitelje skijanja i borda, Stara planina donosi sjajnu ponudu!

Većnici usvojili konačne rang liste za 400 učenika i studenata

Na Staroj planini oko 90 cm snega!

Stara planina dobila informativni portal – Dobrodošli na Staraplanina.info!

Opštinsko veće Knjaževca razmatra mere za energetsku sanaciju i druge važne odluke

HIGHLANDER Serbia 2024: Nova avantura na Staroj planini sa jedinstvenim formatima

VESTI IZ KATEGORIJE

Meštani Valevca započeli akciju uređenja sela

Danas saslušanje osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU OTVORILO STARE RANE

Ministar Dačić: Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU: Ubio oca, babu i dedu!

Najava vremenskih prilika: Visoke temperature i sunčano vreme

9 odgovora

 1. SRAMOTA! Ima para za URS-ove pevace, novinare i voditelje, a NEMA PARA za isplatu stipendija ucenicima i studentima. Od septembra 2013. godine nasa deca nijednom novac nisu dobili!!! Tek da se zna…

 2. Bruka i sramota gospodo da se ovako rasipaju pare iz budžeta i da se olako potpisuju neki veoma bitni ugovori. Predpostavljam da je ovo cifra za prvi kvartal i da će do kraja godini potpisati ovakav ugovor još nekoliko puta. Daj Bože da grešim.

 3. Pa dal je taj Zeka jedini voditelj na kugli zemaljskoj? I naravno Nina Lecic pored njega? Pranje para gospodo! Pogledajte samo nemestenu i narucenu anketu na Knj info oko sredjivanja platoa Doma Kulture, a raspolozenje naroda je sasvim drugacije! Mnogo vece pranje para!

 4. Pa bre moramo da se reklamiramo i mi negde, da reklamiramo našu Staru planinu! To nije rasipanje para jer definitivno niko od vas ne zna koliko košta reklamirati se na nacionalnim televizijama.. Mora da se čuje za Knjaževac

 5. Bice stipendija za koji dan jer se čekala odluka veća na žalbe.. Uvek je bilo stipendija i biće za talentovane učenike i studente!

 6. Sve je to pranje para! Svi ti koncerti, tezgaroške pozorišne predstave, novi trgovi, plaže i pokrivanje bazena…treba para za kampanju (i poneke privatne džepove). DŽABA STE KREČILI! Cenzus je za „eksperte“, ovoga puta, MISAONA IMENICA!!!

 7. Treba da se reklamira Stara planina, ali ne sa tamo nekom propalim voditeljem Zekom, koga jos samo ljudi mogu videti na Staroj planini jer se tamo besplatno baskari. Mirko Alvirovic je naporavio mnogo vecu reklamu onom patrolom nego Zeka. Burazer zeka, milioner, ekspert urs-a. Sto ne reklamira recimo Grand Kafu, ako je prpoznatljiv i uspesan?

 8. GDE BRE NAĐOŠE CIFRU 398.000,00 DIN.
  VALJDA PREKO MORA DA RASPIŠU TENDER PA DA SE PROVUČE

 9. Knjaževac je već skoro dve godine „Užička republika“ i zbog uskostranačkih i ličnih interesa vladajuće oligarhije građani su na gubitku. Narod neće nove trgove, URS televizije, plaže, koncerte i skijanje…NAROD HOĆE POSAO I HLEBA. Dakle, za vladajuću opštinsku koaliciju (URS, DS, DSS, LDP) jedna VELIKA NULA!!!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

Meštani Valevca započeli akciju uređenja sela

Danas saslušanje osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU OTVORILO STARE RANE

Ministar Dačić: Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU: Ubio oca, babu i dedu!

Najava vremenskih prilika: Visoke temperature i sunčano vreme