Broj pregleda

Nedeljne konferencije za novinare

Rukovodstvo opštine Knjaževac organizovaće od iduće sedmice nedeljne konferencije za novinare, na kojima će obaveštavati javnost o svim važnim pitanjima i planovima, koji su od suštinske važnosti za popravljanje kvaliteta života u Knjaževcu.

opstina-knjazevac

Kako je saopšteno, na konferencijama će, u zavisnosti od trenutno aktuelne teme, pored najužeg rukovodstva lokalne samouprave, govoriti i direktori javnih preduzeća i ustanova, rukovodioci skupštinskih službi.

Cilj je da se unapredi transparentnost i javnost rada i ostvari još veće poverenje između građana i lokalnih vlasti, jer samo građanin koji je adekvatno informisan o svim pitanjima, može uticati i na donošenje odluka na lokalnom nivou.

0 Responses

  1. Opet nam podvaljuju,šta će reci ,da su nam deci obezbedili radna mesta.Idu izbori pa… , zajašili narod da nepadnu sa trona. Odoše im dobre plate. Da ih tražis nemožeš da ih nađes na poslu. Službena kola dnevnice i oni će da pricaju narodu .sramota

  2. „Нове књажевачке новине“ не добијају ни динар из општинског буџета предвиђеног за информисање грађана. Та регулатива још увек није упристојена, тако да се паре дају оном гласилу које је „ближе срцу“ председнику општине. Објективност је преко потребна, али када постоји шиканирање медија и новинара од стране властодржаца, онда је излишно пратити било које активности власти – локални медиј је, по дефиницији свог постојања, опозиција власти! Тако би требало да буде…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE