Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Knjaževčanina pretresali lažni inspektori

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv jednog Nišlije koji se lažno predstavljao kao inspektor i od putnika iz Knjaževca na Železničkoj stanici uzimeo novac.

SRB-NIS-Policijska-uprava-N

Postoje osnovi sumnje da je Nebojša O., dana 21.04.2014.godine, oko 20,30 časova, na Glavnoj železničkoj stanici u Nišu, prišao oštećenom A.M. (1933) iz Knjaževca i predstavljajući se kao policijski inspektor pokazavši navodno policijsku legitimaciju, izvršio pretres nad njim. Nebojša je od oštećenog izvukao novčanik, prebrojao novac a zatim mu novčanik sa novcem vratio, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Oštećeni A.M. je posumnjao da se radi o „lažnom inspektoru“ izvršio je uvid u svoj novčanik, prebrojao novac i ustanovio da mu nedostaje 5.000 dinara, za koliko je oštećen.

Takođe, postoje osnovi sumnje da je Nebojša O., dana 25.04.2014.godine, oko 20,30 časova, u čekaonici Glavne železničke stanice u Nišu, prišao oštećenom S.P. (1947) iz Aleksinca, predstavio se kao kriminalistički inspektor, pokazao navodnu policijsku legitimaciju i oštećenom naložio da izvadi sve stvari iz džepova. Tom prilikom Nebojša je izbrojao sav novac koji je S.P. imao kod sebe a potom mu novac vratio. Nakon što se udaljio, oštećeni S.P. je posumnjao da se radi o prevari, prebrojao je novac i ustanovio da mu nedostaje 260 dinara, za koliko je i oštećen.

Inače, pre pronalaska, za Nebojšom O. je Policijska uprava u Nišu raspisala centralnu poternicu.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara