Knjaževac dobio Narodnog poslanika

Broj pregleda

Pored susednog Svrljiga, Niša, Leskovca i ostalih gradova i opština, Knjaževac je dobio svog predstavnika u Parlamentu Republike Srbije. U skupštinske klupe od ovog vikenda sedeće i Knjaževčanka, predsednica OO SNS Knjaževac, Vesna Simić.

VESNA-SIMIC

Naime, u subotu, 10. maja, u popodnevnom delu rada, Narodna skupština je, na osnovu Odluke Republičke izborne komisije i na predlog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, konstatovala potvrđivanje mandata narodnim poslanicima među kojima je i Vesna Simić iz Knjaževca.

Podsećamo da je Srpska napredna stranka osvojila 158 poslanička mandata na izborima 16. marta.

Već tada “Knjaževačke novine“ spekulisale su da će se među poslanicima naći i naša sugrađanka, predsednika OO SNS u Knjaževcu Vesna Simić.

Simićeva je u intervju za naše novine istakla da će SNS sarađivati sa svima koji sprovode politiku rešavanja ključnih problema u Knjaževcu, kao što su nezaposlenost ili pad nataliteta.

Da li će ovo označiti novu političku eru na tlu Knjaževca, ostaje nam da vidimo.

Povezano

Srpska napredna stranka ostvarila rast od 6,6% u Knjaževcu – Rekordni rezultat nakon 11 godina vlasti

Branislav Josifović narodni poslanik u drugom mandatu

Poseta OO SNS u Knjaževcu: Nikola Selaković razgovarao o razvoju socijalne politike

Proslava Sv. Petke: Poziv članovima OO SNS Knjaževac

Narodni poslanik Branislav Josifović položio zakletvu

Sednica Predsedništva SNS-a sutra u 17 sati

VESTI IZ KATEGORIJE

FK Timočanin prolazi najteži period od osnivanja, evo šta je Miloš Stojanović Popaj izjavio za Sport klub

OFK Knjaz pretrpeo težak poraz u Zaječaru

Plate i penzije redovne, već se razmišlja da se povećaju

Mali sajam sporta u Knjaževcu

Timočaninu oduzeta pet bodova, a danas poražen u Popovcu

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja

12 odgovora

  1. Lep i jeftin, verujem da vredi najmanje tri gospođine poslaničke plate ili……. Ah, da… sigurno je kupljen čekovima na tri rate jer još uvek nije primila poslaničku platu… ili se pozajmila……

  2. zasto razmisljati odakle toliko zlata oko vrata,kada svi znaju da se „poslanica“ …. za pare!!!.zalosno,i takvi da budu na funkciji.

  3. Žalosnooooooooooooooooooooooooooo i jadnoooooooooooo Petre!!! Smeniće je Vučić veoma brzo, samo da čuje…

  4. Tako je Đoko, ljubav je vrlo skupa. Profa potrkanjac tu ljubav plaća više nego što bi plaćao englesku princezu a plaća samo jednu knjaževačku k……. koju svi redom j……..Poslanici je profa tako obezbedio i diplomu a za te lepe „privesčiće“, kao što je gore neko rekao, njima se ne zna ni broj. samo kad bi Vučić znao da poslanica treba da odgovara za krivitvorenje diplome profa bi leteo i odgovarao i on. kad je izgubio ljubav nek izgubi i posao. Ova godpođa je mnoge uništila i mnoge će još. pre nekoliko je dana je u novinama izašao bio njen …….. kolega poslanik Dejan Andrejević koji nije platio vodu a direktor vodovoda u nišu. Ali i on je kupovao „privesčiće“ gospođi, ali bar je malo mlađi od profe a mlađi je i od gospođe. voli ona i mladu piletinu, sa njom se sladi a stare profe i drugi starci su samo sponzori gospođi sa velikim „privesčićem“. Tako ti je to moj đoko

  5. Hej, nije moguće da je gospođa narodna poslanica takva?!? A ja mislio da je ona kapacitet, odlična advokatica, doktor ekonomije… kad ono ona obična dro… Sramota neviđena, nema šta… Možda će i njen doktorat na proveru, a i „profesorov“…

  6. Ti Rodjo si se prevario sa „gospođom“ poslanicom, kakva advokatica kakav doktor ekonomije. Sve je to postigla pomoću jednog organa, zoran je sve lepo reko. ali zaluđeni starci profe političari advokati panduri sve to dobro platili. Sigurno da treba da seproveri doktorat i njen a i „profesorov“. Treba da se stidi da pored unučeta vuče tu dro…….. zajebavaju ga studenti, svi.Sramota neviđena kakav dekan. a i mladi kolega poslanik Dejan je jedan od mnogih na gospodjinom spisku. Ko da se ne zna to svi znaju za njene je……….iz svoje a i iz druge stranke, da ne imenujem. mladi dečko koga je za………….onaj poštar što je je……..kolega advokat, onaj muzičar mladi, ima „gospođa“ dug radni staž u svom poslu i mnogo „zadovoljenih“ a ojađenih klijenata.

  7. Nije ništa ovaj stogramac. Da si je samo video pre neki dan na Đoletovom novogodišnjem koktelu u Domu kulture. Vrat joj izmrdnuo od težine zlatne perverzije. A ti Gorane nemoj da žališ za zlatnim lancima jer možda još uvek nisi saznao da velika količina zlata oko vrata kancerogeno deluje na mozak. Zbog toga poslanici skupštinske „govore“ moraju da pripremaju studenti. Studenti govore, profesori plaćaju, A NAROD TRPI!!! VUČIĆU, VUČIĆU da li znaš za ove sramote??????????????

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

FK Timočanin prolazi najteži period od osnivanja, evo šta je Miloš Stojanović Popaj izjavio za Sport klub

OFK Knjaz pretrpeo težak poraz u Zaječaru

Plate i penzije redovne, već se razmišlja da se povećaju

Mali sajam sporta u Knjaževcu

Timočaninu oduzeta pet bodova, a danas poražen u Popovcu

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja