Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Miletić: Knjaževac da formira Štab za žetvu (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke, obišao je danas žetvena polja na teritoriji opštine Knjaževac. On je tom prilikom poručio poljoprivrednicima da je Štab za žetvu preko potreban, pogotovo kada su upitanju pretežno poljoprivredne opštine kao što je Knjaževac. Poljoprivreda

Predstavnik naroda u Skupštini Republike Srbije, potpredsednik Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Milija Miletić, u pratnji pomoćnika predsednika opštine Knjaževac, Mišela Nikolića, obišao je žetvene površine u Trnovcu, nadomak Knjaževca. Oni su posetili imanje Đorđević Bobija koje se proteže na dva hektara obradive površine, koje je danas kompletirano

Miletić je istakao da inicijativa za formiranje Štaba mora da postoji kako bi se poljoprivrednici bolje organizovali oko žetvei dogovorili oko preporučene cene, te sve poslove na vreme završili.

Foto-Knjazevac

Inače, opštinska poljoprivredna stručna služba ove godine nije formirala Štab, a do kraja žetve ostalo je još samo nekoliko dana.  Povodom toga, narodni poslanik, Milija Miletić, u toku popodneva, u interesu razvoja poljoprivrede ovog dela Srbije, sastao se i sa predsednikom opštine Knjaževac, Milanom Đokićem, kako bi se bolje upoznao sa radom u poljoprivredi ove opštine.

Zanimljivo je da opština Knjaževac ne raspolaže tačnim podatkom koliko je hektara pod pšenicom zasađeno, bez obzira što važi za jednu od uglednijih poljoprivrednih opština na Istoku zemlje.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara