SNS: Saopštenje za javnost poverenika OO SNS Knjaževac

Broj pregleda

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Knjaževac, mr Miodraga Ivkovića.

default-image

Poštovani građani Opštine Knjaževac, simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke,

Kao što znate, Izvršni odbor SNS-a 31. jula raspustio je 31 Opštinski odbor Stranke među kojima i OO SNS Knjaževac. Taj datum će predstavljati novi početak rada Naprednjaka na području naše Opštine. Nećemo se osvrtati unazad i tražiti razloge i krivce za loš rad u prethodnom periodu. Moramo da budemo svesni činjenice da će vrh Stranke pomno pratiti naš dalji rad i iz tog razloga moramo maksimalno ozbiljno da prionemu poslu i radimo u interesu građana naše Opštine.

Situacija u državi je teška, u Opštini mnogo teža, da ne kažem katastrofalna. Članovi opštinskog rukovodstva ponašaju se krajnje neodgovorno i bahato. Takvim ponašanjem vode nas u sunovrat iz kojeg ćemo teško izaći. Umesto da to malo para iz opšinskog budžeta ulažu u podizanje standarda građana, oni ga besomučno troše.

I dok se rešenje problema u državi nazire, i svakim danom je sve realnije, zahvaljujući pre svega besprekornom radu i angažovanju predsednika Vlade Aleksandra Vučića, to se rešenje mnogobrojnih problema u Opštini ne vidi ni u najavi. Znamo i zbog čega. Prevashodno iz ličnih interesa nekolicine njih čije su stranke na prethodnim parlamentarnim izborima doživele fijasko, a oni izgubili legitimitet da upravljaju lokalnom zajednicom.

Srpska napredna stranka će u narednom periodu pomno pratiti rad trenutnog opštinskog rukovodstva i obaveštavati vas o njihovim postupcima. U periodu nakon izbora u njihovim glavama nije preovladala samoodgovornost. Od takvih ljudi to ne očekujemo ni danas.

Ali zato očekujemo da će mnogi odbornici, trenutne vladajuće koalicije, nadalje postupati krajnje odgovorno, i prema svojim komšijama i sugrađanima koji su na martovskim izborima glasali za promene u državi, a i prema samima sebi jer će prestati da predstavljaju paravan iza koga nekolicina njihovih šefova vuče poteze na štetu građana Opštine Knjaževac.
Članovi Srpske napredne stranke moraju savesnim, disciplinovanim i odgovornim radom i ponašanjem da predstavljaju uzor svojim komšijama, kolegama na poslu, drugovima u školi, fakultetu, sportskom terenu. U narednom periodu nas očekuje odgovoran i veoma naporan unutar stranački rad jer će morati da se uradi mnogo toga što u godinama iza nas nije.
Počećemo sa gradnjom savremenog opštinskog odbora, od temelja, i zato se dobro pripremite jer nas očekuje mukotrpan i konstantan rad.

Povezano

Srpska napredna stranka ostvarila rast od 6,6% u Knjaževcu – Rekordni rezultat nakon 11 godina vlasti

Branislav Josifović narodni poslanik u drugom mandatu

Poseta OO SNS u Knjaževcu: Nikola Selaković razgovarao o razvoju socijalne politike

Proslava Sv. Petke: Poziv članovima OO SNS Knjaževac

Održana 10. sednica Skupštine opštine Knjaževac

Odlično izlaganje i predstavljanje opštine Knjaževac od strane poslanika Branislava Josifovića

VESTI IZ KATEGORIJE

Nedelja prevencije povreda u saobraćaju

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD KNJAŽEVCA – IMA I POGINULIH…

Knjaževački folklor je najuspešniji – prvi među 500 učesnika iz 3 regiona! (FOTO)

Susreti ,,I ja imam talenat“ u Knjaževcu

Evo koji su neradni dani za 1. maj i Uskrs

Koncert za buduće učenike Muzičke škole

6 odgovora

  1. Sta se čekalo s tim promenama ovoliko, hajde sada počistite i opštinare pa da svi malo živnemo. Prave ljude na prava mesta postavljajte, radite kao Vučić i biće nam bolje. A lopove u zatvor!

  2. U zatvor nego šta, zaslužili su to. Pokradoše i upropastiše sve. Biće im mala i Gurgusovačka kula. Ha, ha kao nekada……………

  3. Nije bitno koliko hapsite vec koliko neko krivicno odgovara.Da li neko od uhapsenih vrati ukradeno ovom gradu ili ovoj drzavi? Sta ovaj izgladneli narod ima od navodnih hapsenja. A sudovi trenutno ne rade.Advokati su jos u strrajku koliko nam je poznato.

  4. Naravno nikako se ne vracajte nazad, ne u proslost.Samo napred makar to bilo i sam centar pakla.Zalosno sto ce te mozda povuci i mnoge od nas.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

Nedelja prevencije povreda u saobraćaju

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD KNJAŽEVCA – IMA I POGINULIH…

Knjaževački folklor je najuspešniji – prvi među 500 učesnika iz 3 regiona! (FOTO)

Susreti ,,I ja imam talenat“ u Knjaževcu

Evo koji su neradni dani za 1. maj i Uskrs

Koncert za buduće učenike Muzičke škole