Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Produžen rok za konkurs Evropskog PROGRESa

Zbog velikog interesovanja za aktuelni poziv za podršku projektima koji će biti realizovani u saradnji lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva a koji imaju za cilj osnaživanje ranjivih društvenih grupa u jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji, Evropski PROGRES produžava rok za podnošenje predloga projekata do petka 14. novembra, do 16 časova.

Arhiva-CIF Bosilegrad EU PROGRES 2011

Zbog velikog broja pitanja zainteresovanih organizacija, naglašavamo da je moguće partnerstvo organizacija civilnog društva sa nematičnim opštinama. Ovo znači da organizacije civilnog društva koje su registrovane u jednoj od 34 opštine koje su obuhvaćene programom Evropski PROGRES mogu ući u partnerstvo sa bilo kojom od ove 34 lokalne samouprave.

Detaljnije informacije o konkursu su dostupne na veb strani: http://www.euprogres.org/konkursi.php?oblast=pozivi.

U program Evropski PROGRES su uključene sledeće 34 lokalne samouprave – Novi Pazar, Ivanjica, Nova Varoš, Priboj, Prijepolje, Raška, Sjenica i Tutin na jugozapadu Srbije, kao i Prokuplje, Blace, Žitorađa, Kuršumlija, Leskovac, Bojnik, Vlasotince, Lebane, Medveđa, Crna Trava, Vranje, Bosilegrad, Bujanovac, Vladičin Han, Preševo, Surdulica, Trgovište, Brus, Aleksinac, Gadžin Han, Doljevac, Merošina, Svrljig, Babušnica, Bela Palanka i Knjaževac na jugoistoku zemlje.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara