Broj pregleda

Knjaževački socijalisti se odlučili za Živkovića

Minulog četvrtka u velikoj sali Socijalističke partije Srbije OO Knjaževac održana je opštinska izborna konferencija, na kojoj je Darko Živković, dosadašnji lider na lokalu, ponovo izabran za predsednika Opštinskog odbora SPS – a.

sps

Živković nastavlja da vodi knjaževačke socijaliste i u trećem mandatu koji mu je poveren u četvrtak, a na insistiranje  i uz podršku svih mesnih odbora.

Odlučio sam da prihvatim da i u ovom mandatu obavljam funkciju predsednika OO SPS Knjaževac. Prihvatio sam funkciju prevashodno zato što je teško vreme u kome svi živimo i u kome deluje SPS i nije vreme za povlačenje, ističe Živković i dodaje da za sve ovo vreme, znajući i kolege iz SPS-a, ali i političke protivnike, nedvosmisleno uverio da je Socijalistička partija nešto najbolje što se u ovom momentu nudi na političkoj sceni i u Knjaževcu i u Srbiji.

Izborne konferencije održane su na svim nivoima u sklopu priprema za deveti kongres SPS-a, koji će biti održan 14. decembra.

0 Comments

  • Ovo je definitivno kraj knjaževačkog SPS-a! Gde je odgovornost tog istog Darka Živkovića!? Zahvaljujući njegovom tvrdoglavom stavu da jedino ON treba (i može) da bude predsednik opštine, propali su 2012. godine svi pregovori sa ostalim političkim takmacima u gradu. Biti opozicija na lokalu u vreme kada je Dačić bio premijer, a i sada, kada su deo republičke vlasti, predstavlja sve, samo ne „zelenu kartu“ za starog-novog predsednika. Da ima imalo morala, povukao bi se i ne bi prihvatio mesto predsednika OO. Na sledećim lokalnim izborima SPS će u gradu biti ispod cenzusa, ali to, izgleda, ne zabrinjava mnogo ovog čoveka, jer, on je ZA SEBE postigao šta je hteo (stalni posao u EPS-u + član UO JP „Stara planina“ = 120 hiljada mesečno (skromno, da se preživi)…KRAJ!!!

  • Nisam siguran da je u pravu

    • Ma daj kako nije u pravu, ali to je problem OO SPS-a, a plata od 120.000 dinara je problem države, problem svih nas… Dok je dvojnog morala, dok je u političkom životu opštine Knjaževac ljudi kao što su Mančić i Živković i mnogih drugih sa platama većom 2,3,4 i više puta od prosečne u opštini nema nama napretka i pravednog života

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE