Knjaževački socijalisti se odlučili za Živkovića

Broj pregleda

Minulog četvrtka u velikoj sali Socijalističke partije Srbije OO Knjaževac održana je opštinska izborna konferencija, na kojoj je Darko Živković, dosadašnji lider na lokalu, ponovo izabran za predsednika Opštinskog odbora SPS – a.

sps

Živković nastavlja da vodi knjaževačke socijaliste i u trećem mandatu koji mu je poveren u četvrtak, a na insistiranje  i uz podršku svih mesnih odbora.

Odlučio sam da prihvatim da i u ovom mandatu obavljam funkciju predsednika OO SPS Knjaževac. Prihvatio sam funkciju prevashodno zato što je teško vreme u kome svi živimo i u kome deluje SPS i nije vreme za povlačenje, ističe Živković i dodaje da za sve ovo vreme, znajući i kolege iz SPS-a, ali i političke protivnike, nedvosmisleno uverio da je Socijalistička partija nešto najbolje što se u ovom momentu nudi na političkoj sceni i u Knjaževcu i u Srbiji.

Izborne konferencije održane su na svim nivoima u sklopu priprema za deveti kongres SPS-a, koji će biti održan 14. decembra.

Povezano

Dačić i Palma posetili Knjaževac

Knjaževački OO SPS predao listu kandidata za odbornike

Izborna konferencija mladih SPS

Vlast nastavlja sa “rasipanjem“ budžetskih para!

Tri poslanička kandidata iz Knjaževca

OO SPS Knjaževac: Podrška premijeru

VESTI IZ KATEGORIJE

Nedelja prevencije povreda u saobraćaju

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD KNJAŽEVCA – IMA I POGINULIH…

Knjaževački folklor je najuspešniji – prvi među 500 učesnika iz 3 regiona! (FOTO)

Susreti ,,I ja imam talenat“ u Knjaževcu

Evo koji su neradni dani za 1. maj i Uskrs

Koncert za buduće učenike Muzičke škole

3 odgovora

  1. Ovo je definitivno kraj knjaževačkog SPS-a! Gde je odgovornost tog istog Darka Živkovića!? Zahvaljujući njegovom tvrdoglavom stavu da jedino ON treba (i može) da bude predsednik opštine, propali su 2012. godine svi pregovori sa ostalim političkim takmacima u gradu. Biti opozicija na lokalu u vreme kada je Dačić bio premijer, a i sada, kada su deo republičke vlasti, predstavlja sve, samo ne „zelenu kartu“ za starog-novog predsednika. Da ima imalo morala, povukao bi se i ne bi prihvatio mesto predsednika OO. Na sledećim lokalnim izborima SPS će u gradu biti ispod cenzusa, ali to, izgleda, ne zabrinjava mnogo ovog čoveka, jer, on je ZA SEBE postigao šta je hteo (stalni posao u EPS-u + član UO JP „Stara planina“ = 120 hiljada mesečno (skromno, da se preživi)…KRAJ!!!

    1. Ma daj kako nije u pravu, ali to je problem OO SPS-a, a plata od 120.000 dinara je problem države, problem svih nas… Dok je dvojnog morala, dok je u političkom životu opštine Knjaževac ljudi kao što su Mančić i Živković i mnogih drugih sa platama većom 2,3,4 i više puta od prosečne u opštini nema nama napretka i pravednog života

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

Nedelja prevencije povreda u saobraćaju

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD KNJAŽEVCA – IMA I POGINULIH…

Knjaževački folklor je najuspešniji – prvi među 500 učesnika iz 3 regiona! (FOTO)

Susreti ,,I ja imam talenat“ u Knjaževcu

Evo koji su neradni dani za 1. maj i Uskrs

Koncert za buduće učenike Muzičke škole