Novi pokušaj

Broj pregleda

Da li će knjaževačka „vladajuća kasta“ podržati Boška Ničića i njegove istomišljenike? Ne tako davno, na lokalnim izborima 2012. godine, izborna lista varoških „eksperata“ zvala se imenom „knjaza timočkog“… Šta je sledeće…?

Miting-1024x419

Podsećamo da je oktobra 2014. godine, kako je tada preneo B 92 na poziv Veroljuba Stevanovića pozivi su bili upućeni Bojanu Pajtiću (DS), Borisu Tadiću (NDS), Čedomiru Jovanoviću (LDP), Zoranu Živkoviću (NS), Nenadu Čanku (LSV), Dušanu Petroviću (ZSS). Pozvani su i čelnici regionalnih pokreta – Boško Ničić iz Zaječara, Milan Đokić iz Knjaževca, Goran Vasić iz Pirota, i lokalna udruženja iz zapadne Srbije.

Da li je za neformalan sastanak koji je održan 10. juna 2014-te u Kragujevcu službeni automobil korišćen u privatne, odnosno političke svrhe? Jasno se vidi da sadašnji opozicionar Boško Ničić ulazi u automobil knjaževačkih registarskih oznaka koji je parkiran ispred kragujevačke opštine. Opširnije pročitajte ovde >>> http://knjazevacke.rs/politika/odrzan-neformalan-sastanak-opozicije-kragujevcu/

Inače, 17. januara 2015-te je u Zaječaru održan veliki protestni miting udružene opozicije na kome su podršku Bošku Ničiću pružili i čelni ljudi Zajedno za Šumadiju, Veroljub Stevanović i Saša Milenić.

Zaječarci su na mitingu pod sloganom “Branimo Zaječar – tražimo izbore” izrazili nezadovoljstvo sa, kako su rekli, korumpiranom i bahatom vlašću, koja je za godinu i po dana vlasti upropastili sve što se upropastiti može.

Zaječarcima će biti bolje kada se pobedi srtah u gradu koji je posledica režima Saše Mirkovića, predsednika Skupštine grada Zaječara, čulo se na mitingu.

Boško Ničić, predsednik Pokreta “Živim za Krajinu” pozvao je sve Zaječarce da se ujedine u borbi protiv, kako je rekao, lopovske vlasti koja je opljačkala ovaj grad i unizila sve građane Zaječara.

“Spas su izbori”, naglasio je Ničić.

Zaječarce su u na ovom mitingu podržšali prijatelji iz drugih gradova. Prvi među njima Veroljub Stevanović do nedavno gradponačelnik Kragujevca, lider partije “Zajedno za Šumadiju” koji je pozdravljajući Zaječarce istakao da je došao da pomogne i povede borbu za boljitak čitave Srbije.

“Vreme je za izbore na svim nivoima, neka krene iz Zaječara”, rekao je Stevanović.

Saša Milenić, doskorašnji predesnik Skupštine grada Kragujevca, podržao je Zaječarce u nameri da se raspišu izbori i istakao da je vreme da se vlast promeni ne samo u gradu na Timoku nego u svim gradovima širom Srbije.

“Skup je veliki jer je ovo žižak, iskra, varnica, koja će posvetliti put Srbiji, Ovde smo da se pobrinemo da se tako i dogodi.“, istakao je Milenić.

 

Zaječarcima se obratio i vođa rezervista iz Kuršumlije.

“Nije ovo borba samo za Zaječar, nego za celu Srbiju”, poručio je Dejan Milošević.

Jugoslav Jovanović, član predsedništva Republikanske partije iz Bora, podsetio je na sve, kako je istakao, lopovluke koje je za sobom ostavio Saša Mirković.

Predsednica GO DSS-a u Zaječaru Marina Milić poručila je da opozicija traži da se sklone oni koji su trgovali tuđim mandatima i da građani Zaječara ponovo dobiju pravo da biraju svoje predstavnike.

Miting je završen porukom da će ovakvih okupljanja biti sve dok, kako su rekli govornici, lopovi ne vrate ukradene mandate i omoguće fer izbore u Zaječaru.

Info: “Knjaževačke“ i http://zajednozasumadiju.com/

Povezano

EU će podržati projekte usmerene na razvoj održivog turizma u Knjaževcu

Evropska unija podržava Opštinu Knjaževac u opremanju rehabilitacionog i velnes centra na Banjici

BUDUĆNOST KNJAŽEVCA: 33 STIPENDIJE ZA NAJBOLJE STUDENTE

Srpska napredna stranka ostvarila rast od 6,6% u Knjaževcu – Rekordni rezultat nakon 11 godina vlasti

Branislav Josifović narodni poslanik u drugom mandatu

Ruralni razvoj u fokusu – Sastanak opštine Knjaževac sa predstavnicima Saveta MZ

VESTI IZ KATEGORIJE

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi

Jedan odgovor

  1. KRAKA NEĆE PODRŽATI BOŠKA NIČIĆA!!! Milan Đokić i njegovi pajtosi osnivaju grupu građana Narodni pokret „Knjaz“, ne bi li se distancirali od svojih sadašnjih koalicionih partnera na lokalu (DS-DSS-LDP-JS), a s namerom ekspresnog „podvlačenja pod skute“ naprednjacima (SNS). Bežanija iz malopre spomenutih marginalnih stranaka na republičkom nivou u tabor „eksperta za ugovore“ u nekadašnjem Ministarstvu za NIP tek sledi! Glavni cilj je OSTATI NA VLASTI još jedan mandat, „oprati“ još koji „trg“ (kažu 15 miliona je već predviđeno za plato ispred zgrade socijalnog i JP „Razvoj“), izmisliti još koju manifestaciju, otvoriti radio stanicu direktoru Doma kulture (kobajagi Radio FKMS, politički projekat URS&DS), omogućiti sajtu „Knjaževacinfo“ još para po „poštenim“ konkursima za projektno finansiranje medija i sl. PO CENU DA KRAKA VIŠE NE BUDE PREDSEDNIK OPŠTINE…zadatak je, po svaku cenu – OSTATI U FOTELJI!!!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi