Da li će im pomoći ovakva kampanja na izborima?

Broj pregleda

Narodni pokret “Knjaz“ već je bukvalno krenuo u predizbornu kampanju. Na Fejsbuk profilu objavljuju se promotivne slike sa natpisom “Za Knjaževac“ na kojima su prikazane poljane, traktori, ljudi sa decom itd.. Da li će im ovakva kampanja pomoći da naprave dobar rezultat na predstojećim izborima koji bi trebalo da budu održani početkom 2016-te godine, ili će Narod odlučiti drugačije, ostaje nam da vidimo.

01Do tada možete posetiti njihov Fejsbuk profil.

Inače, na profilima pojedinih direktora javnih ustanova u Knjaževcu, kao i na profilu predsednika opštine Knjaževac osvanuli su promotivni flajeri Pokreta.

fb

 

Povezano

Branislav Josifović narodni poslanik u drugom mandatu

Poseta OO SNS u Knjaževcu: Nikola Selaković razgovarao o razvoju socijalne politike

OFK Knjaz upisao pobedu nad Trebičom

Loš start OFK ,,Knjaza“ u Zoni Istok! NOVI PORAZ

Održana 10. sednica Skupštine opštine Knjaževac

Odlično izlaganje i predstavljanje opštine Knjaževac od strane poslanika Branislava Josifovića

VESTI IZ KATEGORIJE

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi

9 odgovora

  1. Nece im pomoci. Ocigledno su u rasulu i bezizlaznoj situaci kad su vec poceli promociju flajerima. Valjda se to sad radi delima. Novo perije starih politickih igraca i to ko zna koja politicka opcija iza koje se kriju im nista nece pomoci.

  2. Hahaha poljane… traktori… Da nije žalosno bilo bi smešno! Da su to hteli oni ne bi urovili više od 70 miliona na prostor oko Doma kulture i ko zna koliko desetina i desetina miliona na razne druge nepotrebne stvari. Ne goji se prase uoči Božića kaže naš promućurni narod, a isti taj narod zna da ceni svačiji potez. Znaće da proceni i ovu političku egzibiciju prevaranata iz nepostojećeg URS-a. Odzvonilo im je, to svi već dobro znamo!!! Vreme im već uveliko ističe…

  3. Pa sto ne stavite kao motiv kampanje vaš trg oko Doma Kulture ? Zasto koristite u kampanji zemlju, našu, koju ste dali za siću novca Kuretu ?

  4. Mogli bi kao motiv da propagiraju i kupanje na bazenu u zimskom periodu. To kupanje nas košta kao Svetog Petra kajgana… A podobro nas košta i iće i piće na proglašenju najboljih „sportista“ u Domu Uroša Subotića… i sami sportisti su se osećali neprijatno zbog toga… Dok je naroda biće i para biće slogan ovih vajnih političara

  5. Potpištite ugovor sa TV Pink-om i emisijom „Farma“, pa neka se cela opštinska vladajuća garnitura („ekspertska“) preseli tamo gde joj je i mesto! Da budu „svoji na svome“…

  6. Nije problem u strankama, problem je u ljudima! U Knjaževcu je na vlasti URS (Milan Đokić, bivši državni sekretar u Ministarstvu za NIP – ekspert za anekse ugovora i preds. IO GO G17plus), sa svojim satelitima DS, DSS, LDP, JS. U opoziciji su SNS i SPS-PUPS. Možda je malo blaže nego u Zaječaru, al` opet: bahatost, otpuštanje s posla, stvaranje novih preduzeća radi udomljavanja stranačkih kadrova, nepotrebni građevinski poduhvati, fenseraja na svakom koraku, povlašćeni lokali sa „VIP“ gostima…NAROD IH JE PROČITAO!!!

  7. meni kao penzioneru koja je radila 35.god. za je**nu pnziju je dosta politikke i drzavnih ustanova. kao da su penzioneri izmmisljeni zbog drzave i njenih ustanova a ne obratno. drzavne ustanove kao sto je pio fond su izmisljeni zbog potreba penzionera.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi