Broj pregleda

Opština Knjaževac predstavljena na sajmu turizma u Nišu

Na 16. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora pod nazivom „Tourism, adventure and nature“, koji traje od 2. do 4. april 2015. godine,  svoj štand ima i opština Knjaževac, odnosno Turistička organizacija opštine Knjaževac.
TOOK
Sajam turizma i aktivnog odmora koji se održava u hali SC “Čair”, svake godine okuplja sve veći broj izlagača i predstavlja pravo mesto koje ključnim subjektima iz sveta turizma pruža priliku da uspostave nove kontakte, razmene ideje i stvore uslove za nove poslovne projekte.
Aktivni odmor postaje sve popularniji vid turizma u svetu i u Srbiji. Upravo zato je veliki deo izlagačkog prostora namenjen prezentaciji klubova i udruženja koji se bave aktivnim odmorom i ekstremnim sportovima iz cele Srbije. Na sajmu će biti prezentovani različiti programi iz ove oblasti : planinske ture i trke u Srbiji, regate, rafting, džip safari, paraglajding letovi, speleologija, ronjenje, planinski biciklizam, slobodno penjanje…
Festival-kulture-mladih
16. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu pruža priliku za prezentaciju aranžmana za predstojeću letnju sezonu, za promociju banja i turističkih destinacija u Srbiji, kao i turističke ponude zemalja u okruženju – Mađarske, Grčke, Bugarske,Republike Srpske i Crne Gore.
Organizator Sajma je Turistička organizacija grada Niša.

0 Comment

 • ISTINA 05.04.2015.

  Knjaževac je „procvetao“ od turizma na Staroj planini, kao što je i Brus od Kopaonika. Toliko.

 • Sasa 07.04.2015.

  Koji bre turizam ?
  Stara Planina ?
  -PA sta je tu knjazevacko uopste? Kolika nam je dobit od toga ? Imamo samo velike rashode za vozikanje “naših“ rukovodioca na gore na dole, za odrzavanje puteva, bezciljn ih podsticaja itd.
  Bazen ?
  – PA jedan Grada Barka je uspeo da dovede grcku plivacku reprezantaciju, Čavica, Nadju Higl … a vi sa onolikim novcanim ulaganjem niste uspeli da animirate ni prosecno 3 kupaca dnevno …
  Banjica?
  -ulozili ste brdo para za uredjivanje, a onda je izdali nekim (za vas) bitnim ljudima, po nekoj zanimarljivoj renti, bez ugovorenih obaveza da se postavi noćni čuvar itd. Sada imate gore najveci javni WC u opštini.

 • Milorad 07.04.2015.

  Ah, ah i vi počeste da cenzurišete komentare!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE