Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Opština Knjaževac predstavljena na sajmu turizma u Nišu

Na 16. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora pod nazivom „Tourism, adventure and nature“, koji traje od 2. do 4. april 2015. godine,  svoj štand ima i opština Knjaževac, odnosno Turistička organizacija opštine Knjaževac.
TOOK
Sajam turizma i aktivnog odmora koji se održava u hali SC “Čair”, svake godine okuplja sve veći broj izlagača i predstavlja pravo mesto koje ključnim subjektima iz sveta turizma pruža priliku da uspostave nove kontakte, razmene ideje i stvore uslove za nove poslovne projekte.
Aktivni odmor postaje sve popularniji vid turizma u svetu i u Srbiji. Upravo zato je veliki deo izlagačkog prostora namenjen prezentaciji klubova i udruženja koji se bave aktivnim odmorom i ekstremnim sportovima iz cele Srbije. Na sajmu će biti prezentovani različiti programi iz ove oblasti : planinske ture i trke u Srbiji, regate, rafting, džip safari, paraglajding letovi, speleologija, ronjenje, planinski biciklizam, slobodno penjanje…
Festival-kulture-mladih
16. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu pruža priliku za prezentaciju aranžmana za predstojeću letnju sezonu, za promociju banja i turističkih destinacija u Srbiji, kao i turističke ponude zemalja u okruženju – Mađarske, Grčke, Bugarske,Republike Srpske i Crne Gore.
Organizator Sajma je Turistička organizacija grada Niša.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada