Broj pregleda

Elektronska knjiga „Razmišljam, stvaram, pišem…“

„Razmišljam, stvaram, pišem…“ je naziv prve elektronske knjige koja je nastala kao rezultat aktivnosti u okviru projekta Razvionica, a čine je literarni radovi učenika na jezicima koji se izučavaju u školi – srpskom, engleskom, nemačkom…teh skola
Da bi sve izgledalo kako je aktiv nastavnika jezika i osmislio, u čitavu stvar su se uključili talentovani informatičari koji su i sami, zarad ovog poduhvata, savladali tajne izrade ovakve jedne elektronske publikacije.
Nije bilo lako naći svoje mesto na stranici ove knjige. Da bi se to ostvarilo, najpre je trebalo odgovoriti na postavljene zadatke koji se tiču forme i sadržine određene vrste pismenog izražavanja, a potom proći oštru kritiku i vrednovanje u kojem su učestvovali drugari iz razreda i predmetni nastavnik.

Naš prvi višejezični elektronski zbornik učeničkih radova ima preko trideset stranica i isto toliko radova i još više autora, jer su se tu našli i grupni radovi učenika. Ponosni smo što je i jedna pesma tu pronašla svoje mesto, poručuju iz Tehničke škole.

Ako vas zanima ko je pisao i o čemu, zavirite u virtuelni svet naših misli i osećanja na http://www.joomag.com/magazine/ /0562415001433695217?short .

E-knjiga „Razmišljam, stvaram, pišem…“ predstavljena je na javnom času održanom 9. juna, u okviru programa proslave Dana škole.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE