Broj pregleda

Skupština usvojila rebalans budžeta

Druga faza izgradnje zelene pijace u Knjaževcu i rebalans budžeta bile su centralne teme 35. sednice Skupštine opštine Knjaževac, koja je održana u ponedeljak, 15. juna.

vesti_2015-jun-sednica_soUsvojene su i izmene programa Direkcije za razvoj, urbanizam i izgradnju, kojima se omogućava završetak radova na gradskoj pijaci, započetih 2007. godine, kazao je direktor Direkcije Mladen Radosavljević.

Rebalansom budžeta, stvaraju se uslovi, osim izgradnje pijace, i za rekonstrukciju i saniranje bazena, planinarskog doma na Babinom zubu, svlačionica na Timočaninovom stadionu, obrazložio je predsednik Opštine Milan Đokić: “Sa 15 miliona ćemo ući u izgradnju pijace. Pet milona smo stavili kod opštinske uprave, koja treba da bude investitor na rekonstrukciji i sanaciji zgrada i objekata koji su u opštinskom vlasništvu. Ne možemo da dozvoilimo da ti objekti propadaju – ni bazen, ni planinarski dom, ni lokali, ni svlačionice na Timočaninovom stadionu.“

Na sednici je usvojena odluka o završnom računu budžeta za 2014. godinu, odluka o mesnim zajednicama na teritoriji opštine, izveštaj o realizaciji programa Sportsko-turističkih resursa, kao i predlog javnog konkursa za imenovanje direktora ovog preduzeća.

(Izvor: Opština Knjaževac)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!