Broj pregleda

Formiran inicijatvni odbor Ujedinjene seljačke stranke u Knjaževcu

Sinoć je u prostorijama restorana “Renesansa“ u Knjaževcu formiran inicijativni odbor Ujedinjene seljačke stranke Knjaževac. Za poverenika predložen je Igor Stevnović inženjer poljoprivrede.

poverenik
Igor Stevanović – poverenik USS Knjaževac

Više od pedesetak poljoprivrednika i stočara knjaževačkog kraja prisustvovalo je formiranju inicijativnog odobra Ujedinjene seljačke stranke koja će u narednom periodu delovati na teritoriji Knjaževca.

USS-Knjazevac

Predsednik stranke i narodni poslanik Milija Miletić istakao je da je program stranke zasnovan na razvoj poljoprivrede, stočarstva, ali i gradskog naselja.

Cilj je da veća sredstva usmerimo ka razvoju poljoprivrede iz budžeta lokalne samouprave. Pored razvoja sela i poljoprivrede, ravnomerno se treba ulagati i u gradskom području, sa akcentom na poboljšanju infrastrukture, rekao je Milija Miletić.

ussknj.

On je najavio dobru saradnju sa Srpskom naprednom strankom opštinskim odborom Knjaževac.

Kao i na republičkom nivou, saradnju ćemo negovati i na lokalu, gde god Ujedinjena seljačka stranka ima odbore, kaže Miletić.

Poverenik USS Knjaževac Igor Stevanović, novo lice na političkoj sceni Knjaževca, ističe da će Ujedinjena seljačka stranka u Knjaževcu raditi domaćinski, pošteno i u službi građana.

Sve ono što je dobro i što je pokazalo dobre rezultate u obližnjem Svrljigu, gde USS ima apsolutnu većinu, primenićemo kod nas, prvenstveno u poljoprivredi, rekao je Stevanović.

Takođe, za 12. jul najavljena je osnivačka skupština OO USS Knjaževac koja će biti održana u Domu kulture.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE