Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Održana izborna Skupština OO USS Knjaževac

Na Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke Knjaževac za predsednika Odbora izabran je Igor Stevanović.

USS-KNJAZEVAC-fMnogobrojni simpatizeri i članovi Ujedinjene seljačke stranke, kao i gosti iz drugih političkih stranaka prisustvovali su izbornoj Skupštini i konvenciji opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke u Knjaževcu.

Miletic-o-razvoju-poljoprivrede

Za predsednika Ujedinjene seljačke stranke opštinskog odbora Knjaževac jednoglasno je izabran Igor Stevanović – inženjer poljoprivrede. Stevanoviću je ovo prva stranka čiji je član, jer po njegovim rečima, poljoprivreda je budućnost ne samo Knjaževca, već i celog regiona i Srbije.

Igor-S
Predsednik OO USS Knjaževac

Predsednik OO USS Knjaževac ističe da se u stranci priključio isključivo zbog dobrih i poštenih namera narodnog poslanika Milije Miletića – predsednika USS.

Miletić je izuzetno pošten čovek, poljoprivrednik i pravi domaćin. U meni je probudio nadu da nešto možemo uraditi za bolje sutra sela i seljaka, ali i samog grada, rekao je Stevanović.

Nakon procesa izbora rukovodstva, prisutnima se obratio i narodni poslanik i predsednik ove stranke Milija Miletić.

On je istakao da je Ujedinjenoj seljačkoj stranci na prvom mestu selo i razvoj poljoprivrede.

Naš zadatak je da udvostručimo budžet za poljoprivredu na teritoriji Knjaževca. Na primer, ako je do sada izdvajano 5 odsto od ukupnog budžeta opštine za poljoprivredu, Ujedinjena seljačka stranka će se zalagati da budžet minimum bude uvećan za 50 odsto, odnosno da iznosi 10 odsto od ukupnog budžeta, što bi znatno doprinelo razvoju ovog kraja, zaključio je Miletić.

Inače, predstavnici stranke u Knjaževcu su pravi izvorni poljoprivrednici, ljudi koji rade i žive od sela, koji žive na selu i znaju šta je seljačka muka, rečeno je na konvenciji stranke.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara