Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Dušan Panajotović ponos i dika Knjaževca

Mladi muzičar Dušan Panajotović osvojio je još jednu prestižnu nagradu “Yamaha“ – koja se dodeljuje mladim umetnicima Fakulteta muzičke umetnosti.

12647930_10205631225849477_1384172027_n

Naime, tzv. nagrada “Yamaha“  se dodeljuje mladim umetnicima koju svake godine dobija samo po jedan student sa Fakulteta muzičke umetnosti.

Audicija se održava svake godine za drugi instrument.

Ove godine je održana je za gudače 23.01.2016. godine, a bilo je prijavljeno oko dvadesetak studenata gudačkog odseka koji svakako spadaju u red talentovanih i izuzetno perspektivnih mladih muzičara.

Jako sam srećan što sam baš ja dobitnik nagrade “Yamaha“ i puno mi znači ovo priznanje za moj dalji napredak. Uvek je ogroman podsticaj to kada vidite da i drugi cene priznaju i podržavaju vas trud i posvećenost. Takođe sam jako srećan što sam svoj grad uspeo još jednom da predstavim u najboljem svetlu. Kroz svoju muziku i uspehe se trudim da ujedno promovišem i grad gde sam načinio svoje prve muzičke korake – kaže za “Knjaževačke novine“ Dušan Panajotović.

Inače, Dušan Panajotović je jedan od najperspektivnijih mladih srpskih violinista, koji je u prethodnom periodu beležio velike uspehe u zemlji i inostranstvu.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara