Broj pregleda

USS: Održana akcija “Karavan zdravlja“

Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke Knjaževac danas je sproveo akciju “Karavan zdravlja“ u kojoj su meštani knjaževačkih sela poptupno besplatno proveravali svoje zdravstveno stanje – merenjem krvnog pritiska i šećera u krvi.

USS KNJAZEVAC
Igor Stevanović i Mirjana Božinović sa meštanima

Predsednik OO USS Knjaževac Igor Stevanović kaže da je akcija uspešno sprovedena i da se javio veliki broj meštana mnogi sela knjaževačke opštine.

Igor Stevanovci USS

Ovo su preventivni pregledi koji znače našem staračkom stanovništvu. Sproveli smo akciju u zabačenim mesnim zajednicama, gde nema zdravstvene ambulante. U narednom periodu nastavićemo sa sličnim akcijama kako bi smo što više olakšali život ljudima koji žive na selu i od sela, rekao je Stevanović.

Danas je akcija uspešno sprovedena u selima Debelica, Jakovac i Ošljane, a  u narednim danima “Karavan zdravlja“ Ujedinjene seljačke stranke posetiće i ostala sela u opštini Knjaževac.

USS KNJAZEVAC KARAVAN

Pored zdravstvenih pregleda, Igor Stevanović iskoristio je priliku da sa meštanima porazgovara o trenutnoj situaciji u selima ali i u poljoprivredi i stočarstvu – razvoju sela i povrtaku mladih ljudi na selo.

Akciji kojoj se odazvalo više od stotinak meštana prisustvovali su i Mirjana Božinović zamenik predsednika OO USS Knjaževac, dr Nataša Cojić, predstavnik Foruma mladih USS Miroslav Marković kao i drugi članovi stranke.

0 Comment

  • Kent 17.02.2016.

    Napred USS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE