Broj pregleda

Bolji dana za knjaževačka sela

Juče je održana 130-ta sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac, a većnici su tom prilikom jednoglasno prihvatili rešenje o sufinansiranju medija, a potom odobrili i značajne projekte u iznosu od 3.500.000 dinara za infrastrukturne radove koji će se izvoditi po mesnim zajednicama na teritoriji knjaževačke opštine.

Arhivska fotografija
Arhivska fotografija

Opredeljenim sredstvima biće izgrađen sistem za normalno vodosnadbevanje, rekonstruisaće se mnoge seoske ulice, što je preduslov za bavljenjem seoskog turizma, ali i normalnog odvijanja života na selu.

Takođe, predviđena je rekonstrukcija seoskih domova, kao i drugi radovi po pitanju infrastrukture, a koji će biti od značaja za celokupni razvoj opštine i poboljšanje vizuelne slike Knjaževca.

Najveća sredstva opredeljena su za Balanovac, za dogradnju sistema za vodosnabdevanje, za rekonstrukciju Doma u Koželju, sanaciju objekta u crkvenom dvorištu Bučja, a odobrena su sredstva i za uređenje nekategorisanih puteva koji će se raditi po selima, rekao je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE