Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Levica u Knjaževcu predala izbornu listu “Levica Knjaževac – Novom snagom za Knjaževac“

Grupa građana “Levica Knjaževac“ predala je u četvrtak Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za lokalne izbore zakazane za 24. april. Lista nosi naziv “Levica Knjaževac – Novom snagom za Knjaževac“.

„Levica Knjaževac – Dragan Petrović“ predala listu kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore (foto: Levica Srbije Knjaževac)
„Levica Knjaževac – Dragan Petrović“ predala listu kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore (foto: Levica Srbije Knjaževac)

“Levica Knjaževac predala je izbornu listu sa 14 kandidata za odbornike za koje će građani naše opštine imati priliku da glasaju 24. aprila“, rekao je Dragan Petrović, nosilac liste “Levica Knjaževac – Novom snagom za Knjaževac“.
Ono što nas je motivisalo da se okupimo u Levici jeste što mi smatramo da možemo opštinski budzet da raspodelimo pravednije, odnosno da se okrenemo čoveku, a ne investicijama jer smo uočili da ima velikih problema i sa starijom populacijom pošto je naše stanovništvo ovde sve starije, dodao je Petrović.
Velikih problema ima i u porodicama sa više dece u kojima često jedan roditelj izdržava čitavu porodicu i to je ono što nas je okupilo da probamo da nešto promenimo u oštini Knjaževac, zaključio je nosilac liste Levice.

(Informativna služba Levice Srbije)

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara