Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

OO SNS Knjaževac zahvalio građanima na podršci i ukazanom poverenju

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost OO Srpske napredne stranke Knjaževac.

sns knjazevac

Na upravo završenim izborima Srpska napredna stranka je ubedljivo pobedila u našoj Opštini. Za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije izborna lista ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA POBEĐUJE osvojila je oko 8.700 glasova, odnosno oko 59% glasova izašlih birača.

Za izbor odbornika u SO Knjaževac izborna lista koju predvodi Srpska napredna stranka osvojila je oko 5.100 glasova ili oko 36% glasova izašlih birača.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo građanima na podršci koju su nam pružili i ukazanom poverenju. Svesni odgovornosti koja je pred nama možemo da poručimo da smo svesni odgovornosti i ozbiljnosti situacije u kojoj se, kao društvo, nalazimo i da ćemo shodno tome i delovati. Takođe, zahvaljujemo i našim koalicionim partnerima na uloženom radu i aktivnostima u ostvarivanju ovakvih rezultata.

Bićemo aktivni deo tima koalicije koju predvodi Srpska napredna stranka na čelu sa neumornim i na svetskom nivou uvažavanim i poštovanim Aleksandrom Vučićem.

Shodno poverenju koje su nam građani pružili očekujemo da aktivnim učešćem preuzmemo odgovornost u rukovođenju Opštinom i utičemo na stvaranje preduslova za povećanje životnog standarda građana.
Želimo da se zahvalimo i ostalim lokalnim političkim akterima na korektnoj borbi u predizbornoj kampanji, mada ne možemo, a da ne spomenemo da je bilo i prljave kampanje prema našoj stranci, ali to neka ide na čast toj političkoj grupaciji. Svima upućujemo čestitke povodom postignutih rezultata i želimo uspešan rad u narednom periodu.
Da nam je Knjaževac u srcu pokazuju i naši mladi aktivisti koji su odmah po završetku izbornog procesa počeli da skidaju plakate u gradu i na taj način pokazali veoma visok nivo odgovornosti prema gradu u kome žive.

sns  knjazevac

Na priloženim fotografijama možete da vidite da imamo mlade kojim se Knjaževac može ponositi. Čišćenje i ulepšavanje grada nastavićemo da radimo i narednih dana sve dok ne skinemo i poslednju plakatu.

Knjaževac i Knjaževčani će se ponositi i rezultatima rada tima naprednjaka i naših koalicionih partnera koji će u narednom četvorogodišnjem mandatu predvoditi opštinsko rukovodstvo.

Bićemo servis građana i izvršioci svih potreba građana, a ne funkcioneri u foteljama.

To je naš dug građanima za ukazano poverenje, obaveza za sadašnjost i odgovornost prema budućim generacijama.

Naš dug ćemo ispuniti.

Obećavamo.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara