Broj pregleda

Saglasno operativnoj politici Svetske Banke (OP 4.01) Javno preduzeće „Putevi Srbije“ poziva na JAVNE KONSULTACIJE javnost, organe i organizacije zainteresovane za PLAN UPRAVLjANjA ZAŠTITOM ŽIVOTNE SREDINE za projekat pojačanog održavanja državnog puta IB reda br. 35 deonica:

opstina knjazevac

ZAJEČAR – KNjAŽEVAC
Uvid u predmetni Plan upravljanja zaštitom životne sredine može se izvršiti:

– u prostorijama JP „Putevi Srbije“, sektor za investicije, Vlajkovićeva 19a, Beograd, prvi sprat, svakog radnog dana od 11 do 13 časova u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.
– u Opštini Knjaževac, Kancelarija za životnu sredinu, soba 42, Trg Miloša Obilića br.1, 19350 Knjaževac, svakog radnog dana od 08 do 15 časova u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.
– u prostorijama Gradske uprave Zaječar, Kancelarija za životnu sredinu, soba 7, Ulica Krfska b.b., 19000 Zaječar, svakog radnog dana od 08 do 15 časova u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.
– na internet stranici JP „Putevi Srbije“: www.putevi-srbije.rs

Primedbe i mišljenja u vezi sa Planom upravljanja zaštitom životne sredine se podnose u pisanom obliku i dostavljaju na adresu JP „Putevi Srbije“, Sektor za investicije, Vlajkovićeva 19a, Beograd. Primedbe se mogu dostaviti i elektronskom poštom na adresu office@putevi-srbije.rs. Dana 02.09.2016. godine, sa početkom u 12 časova biće održane javne konsultacije i prezentacija predmetnog Plana u prostorijama opštinske uprave Knjaževac, Trg Miloša Obilića br.1, 19350 Knjaževac.

Za dodatne informacije obratiti se na sledeću adresu:
JP „Putevi Srbije“
Sektor za investicije Vlajkovićeva 19a,
11000 Beograd, Republika Srbija,
tel./faks +381 11 / 32 06 813 e-mail: igor.radovic@putevi-srbije.rs

(Opština Knjaževac)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE