Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Stevanović podržao rad ZZ ‚‚Svrljižanka“

Zamenik predsednika Skupštine opštine Knjaževac Igor Stevanović prisustvovao je današnjoj redovnoj Skupštini zemljoradničke zadruge ‚‚Svrljižanka“ koja je održana u Svrljigu, u tamošnjem Centru za kulturu.

igor-stevanovic
Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević i zamenik predsednika SO Knjaževac Igor Stevanović

Ova zadruga postoji već nekoliko godina i jedna je od većih u regionu.

Stevanović kaže da je poljoprivreda fabrika pod vedrim nebom i da je neophodno ulagati u poljoprivrednu proizvodnju i u podsticaj poljoprivrednih proizvođača, odnosno poljoprivrednika uopšte.

Opština Knjaževac ima veliku šansu da napreduje kada je u pitanju poljoprivreda. Imamo zaista dobar teren i plodno zemljište i to trebamo iskoristiti. Trudićemo se da sa komšijama iz Svrljiga negujemo dobru saradnju i da zajedno, gde god je to moguće, unapredimo poljoprivrednu proizvodnju  i plasman poljoprivrendih proizvoda, kaže Stevanović.

Stevanović se nakon Skupštine sastao sa predsednikom SO Svrljig Nebojšom Antonijevićem kako bi razgovarali o razvoju poljoprivrede knjaževačkog i svrljiškog kraja i unapređenju poljoprivrednih kapacitete dveju opština.

Inače, na današnjoj sednici skupštine ZZ ‚‚Svrljižanka“ izabrano je novo rukovodstvo i zadati su novi ciljevi udruženja.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara