Broj pregleda

Sastanak predstavnika lokalnih samouprava i SKGO u Knjaževcu

Opština Knjaževac i Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije organizuju sastanak predstvanika jedinica lokalne samouprave istočne Srbije i Stalne konferencije gradova i opština.

OPSTINA 2014

Sastanak će se održati 2. februara 2017. godine u opštini Knjaževac, u sali Opštinskog veća, sa početkom u 12,00 časova.

Cilj sastanka je upoznavanje JLS istočne Srbije sa aktivnostima i planovima SKGO u narednom periodu kao i da se omogići razmena informacija i bolja koordinacija aktivnosti JLS, SKGO i RARIS-a. SKGO će na sastanku posebno predstaviti očekivane aktivnosti koje se odnose na izmene postojećih propisa od značaja za lokalnu samoupravu, planirana podrška SKGO gradovima i opštinama kroz različite aktuelne i buduće projekte kao i aktivnosti u oblasti evropskih integracija i međunarodne saradnje.

Sastanku će sa strane SKGO prisustvovati generalni sekretar Đorđe Staničić sa saradnicima. Sa strane JLS se očekuje da sastanku prisustvuju gradonačelnici i predsednici opština sa svojim najbližim saradnicima.

0 Comments

  • Napredujemo i to je lepo cuti i videti. Veliki pohzdrav za najboljega predsednika Djokic Milana Kraku

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE