Broj pregleda

Danas se održava X sednica SO Knjaževac

Danas sa početkom u 10 časova, u knjaževačkom Domu kulture, biće održana X sednica Skupštine opštine Knjaževac. 

Sednica SO Knjazevac

Odbornici će danas razmatrati deset tačaka, koliko ih je na dnevnom redu, i to najpre o Programu poslovanja i cenama usluga u obavljanju komunalnih delatnosti JKP ,,Standardʼʼ, Programu poslovanja i subvencionisanja JKP ,,Toplanaʼʼ.

Na dnevnom redu naćiće se i odluke o donošenju Programa uređivanja građevinskog zemljišta opštine Knjaževac i odluka o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Knjaževac, kao i predlog izmena Kadrovskog plana i odluka o usklađivanju poslovanja JP ,,Bogovinaʼʼ Bor, sa Zakonom o javnim preduzećima.

U nastavku pred odbornicima biće sledeće tačke dnevnog reda: odluka o izmenama Odluka kojima su određene novčane kazne za prekršaje, rešenje o davanju saglasnosti na Statut Zavičajnog muzeja u Knjaževcu i rešenje o davanju saglasnosti na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova u Centru za socijalni rad ‚‚Dr Mihajlo Stuparʼʼ u Knjaževcu.

0 Comments

  • Nisu mi jasni zluradi komentari nekih likova na drustvenim mrezama o aktuelnoj vlasti u Knjazevcu. Eto, aktuelni direktor Razvoja je doskorasnji predsednik knjazevackih demokrata, a svakako je i dalje clan spomenute politicke organizacije! Ili je presao i on u SNS!? NEEEEEEEE…

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE