Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

U četvrtak 25. sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac

U četvrtak, 16. marta, biće održana 25. sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac, a na dnevnom redu naćiće se 19 tačaka.

SO Knjazevac
Skupština opštine Knjaževac

Sednica je zakazana u 13 časova, a većnici će imati priliku da raspravljaju o Izveštajima o radu u 2016. godini Centra za socijalni rad “Dr Mihajlo Stupar“, Narodne biblioteke “Njegoš“ i Zavičajnog muzeja.

Takođe, na dnevnom redu su i predlog Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Knjaževac za 2017. godinu, predlog Rešenja o odobravanju Programa Sportskog saveza Knjaževca za 2017. godinu, Program članova Sportskog saveza za 2017. godinu i predlog Odluke o izgradnji i postavljanju spomenika – biste Knjazu Milošu Obrenoviću.

Sedma tačka dnevnog reda je razmatranje Predloga odluke o donošenju Plana lokacija za postavljanje manjih montažnih objekata na javnim i ostalim površinama, a potom i: razmatranje Izveštaja o radu Predsednika opštine Knjaževac za 2016. godinu, razmatranje Izveštaja o radu Opštinskog veća opštine Knjaževac za 2016. godinu, razmatranje Izveštaja o radu Opštinske uprave Knjaževac za 2016. godinu, razmatranje Program obrazovanja Opštinskih robnih rezervi za 2017. godinu, razmatranje Predloga rešenja o obrazovanju Privremenog tela u mesnoj zajednici Ravna, Predlog konkurs za sufinansiranje Projekata udruženja građana iz budžeta opštine Knjaževac za 2017. godinu, razmatranje Predloga pravilnika o bezbednosti informaciono – komunikacionog sistema opštine Knjaževac, razmatranje Predloga pravilnika o finansijskom upravljanju i kontroli u opštini Knjaževac, razmatranje Predloga zaključka o davanju saglasnosti na Odluku o izmeni Finansijskog plana predsednika Opštine i Opštinskog veća opštine Knjaževac za 2017. godinu, razmatranje Predloga zaključka o davanju saglasnosti na Odluku o izmeni Finansijskog plana Opštinske uprave Knjaževac za 2017. g0dinu, razmatranje Predloga rešenja o davanju saglasnosti na Plan o izmenama i dopunama G odišnjeg i poslednja tačka dnevnog reda biće razno.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara