Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Obeležena slava Ujedinjene seljačke stranke

 U prostorijama Ujedinjene seljačke stranke danas je proslavljena stranačka slava Sveti Marko.

Slava USS
Slava Ujedinjene seljačke stranke, foto: M.M. / Knjaževačke novine

Uz prisustvo velikog broja članova, gostiju i visokih funkcionera drugih stranaka danas je obeležen Markovdan – stranačka slava Ujedinjene seljačke stranke – čije je glavno sedište u Svrljigu.

Knezeveci
Slava Ujedinjene seljačke stranke, foto: M.M. / Knjaževačke novine

Pozdravnu reč održao je predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić rekavši da će stranka nastaviti sa politikom koja ima za cilj razvoj malih sredina i seoskih područja, sa akcentom na opštine poput Svrljiga, ali i druge manje sredine u drugim krajevima jugoistočne Srbije.

Markovdanu je prisustvovao i visoki funkioner Srpske napredne stranke Goran Knežević, poverenik SNS za grad Niš Zvezdan Milovanović, prof dr. Miško Živić – direktor ORL klinke u Nišu, dr Milorad Jerkan – direktor Doma zdravlja u Nišu, predstavnici Ujedinjene seljačke stranke iz drugih opština i gradova, kao i predsednik Ujedinjene seljačke stranke OO Knjaževac Igor Stevanović i potredsednica Mirjana Božinović, ovogodišnji kolačar stranke.

Ujedinjena seljačka stranka obelažava ovaj dan sa željom da za svim građanima Svrljiga bude mnogo bolje, da ljudi na selu žive pristojnije, a da svi oni koji žive od poljoprivrede imaju bolju budućnost, rekao je Milija Miletić.

Inače, od ovogodišnjeg kolačara potpredsednice OO USS Knjaževac Mirjane Božinović, kolač za narednu godinu preuzeo je predsednik Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke Zaječar magistar poljoprivrede Vladimir Stošić.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara