Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Obili auto pa ukrali platne kartice na kojima je bilo oko pola miliona dinara

Protekle nedelje, J.R. (19) i još dva maloletna lica terete se da su svom komšiji obili auto i iz njega ukrali dve platne kartice sa kojih su podigli 580.000,00 dinara. 

policija hapsenje
Ilustracija, hapšenje, policija, foto: Knjaževačke novine

Knjaževačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv J. R. (19) i još dvojice maloletnika, koji se terete da su svom komšiji obili auto, ukrali odatle dve platne kartice i sa nje podigli 580.000,00 dinara.

Po nezvaničnim informacijama saznali smo da je opljačkan jedan od najbogatijih ljudi u Knjaževcu, vlasnik jedne privatne firme, koji u tom trenutku nije bio u zemlji, a mobilni telefon mu je, budući da je bio u romingu, bio isključen, zbog čega nije ni dobijao poruke da mu se sa računa podiže novac.

J. R. i dvojica maloletnika su nekoliko dana obilazili bankomate širom Timočke krajine i sa njih podizali novac, jer je, zajedno sa platnim karticama, u autu koji su obili bili i pin-kodovi obe platne kartice.

Protiv ove trojice, koji su policiji poznati od ranije po sličnim delima, je podneta prijava zbog sumnje da su izvršili tešku krađu i falsifikovanje i zloupotrebu platne kartice, a J. R. je i određeno zadržavanje do 48 sati.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara