Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Poslanik Miletić se založio da se iz Uprave za agrarna plaćanja ne vraćaju dokumenta zbog manjih nedostataka

Narodni poslanik Milija Miletić juče se u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sastao sa predstavnicima Uprave za agrarna plaćanja Žarkom Radatom i državnim sekretarom Velimirem Stanojevićem kako bi razgovarao o aktuelnim temama vezanim za razvoj poljoprivrede i mogućim novim stimulacijama poljoprivrednih proizvođača sa akcentom na nerazvijena područja poput Svrljiga, Bele Palanke, Gadžinog Hana, Knjaževca itd.

min polj. sasta
U Ministarstvu poljoprivrede, foto: Svrljiške novine

Miletić navodi da je od Uprave za agrarna plaćanja i samog direktora zatražio da budu tolerantniji prilikom pregledavanja Zahteva za isplatu subvencija koji pristižu iz siromašnih, brdsko-planinskih opština.

Zamolio sam u ime svih građana i poljoprivrednika koji šalju određene zahteve da se ne odbacuju ukoliko u njima nešto nedostaje, odnosno ukoliko u njima budu uočene manje greške, već da se podnosioci zahteva obaveste o tome i pozovu kako bi dopunili i ostvarili pravo na subvenciju, rekao je Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić ističe da je to jedini spas za te ljude koji žive od poljoprivrede, te da je potrebno dodatno usmeriti pažnju na najsiromašnija područja jugoistoka zemlje.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara