Knjaževačke

Broj pregleda

U Knjaževcu počinje program stručne prakse

Kako je juče najavljeno, Opština Knjaževac u saradnji sa NSZZ počinje finansiranje programa “stručna praksa“ za sve mlade ljude koji su završili visoke škole i fakultete.

Milan Djokic
Predsednik opštine Milan Đokić

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić ističe da je za ovu namenu opredeljeno 7 miliona dinara.

Tim sredstvima finansiraće se stručna praksa za sve građane Knjaževca koji su završili visoke škole i fakultete, kaže predsednik opštine Milan Đokić.

NSZZ

Na ovaj način pružiće se šansa mladim ljudima da odrade stručnu praksu. Stručna praksa će moći da bude realizovana i u privatnom i u javnom sektoru, ističe Đokić.

nsz i knj

Predsednik Đokić kaže da će stručna praksa u javnom sektoru biti realizovana iz oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite.

On je iskoristio priliku i pozvao sve mlade sugrađane koji su završili fakultete, visoke i više škole, a prijavljeni su na evidenciji NSZZ, da se zainteresuju i da nađu firmu u kojoj će odraditi stručnu praksu.

Koristim priliku da obavestim i sve zainteresovane poslodavce da je ovo sjajna prilika da bez ikakvih troškova dođu do mogućnosti za angažovanje mladih školovanih i kvalitetnih ljudi, sa velikom nadom da će sutra neki od njih ostati u stalnom radnom odnosu, poručio je Đokić.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara