Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Andrijana Radonjić – učesnik rijalitija “Zadruga“

Andrijana Radonjić iz Knjaževca učesnica je rijalitija “Zadruga“ koji je večeras počeo na nacionalnoj televiziji “Pink“.

Od mene možete očekivati pozitivnog lika, nekomg ko zabavlja ljude. Ne može da mi se desi ljubav u „Zadruzi“, ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć – rekla je Sara, a potom se predstavila i Andrijana Radonjić.

Autor: TvPink Printscreen
Autor: TvPink Printscreen

Biću normalna i ono što jesam. Plaši me ograničen prostor i to što ne znam kako ću se složiti sa ljudima. Što se ljubavi tiče – ako se bude pojavio princ na belom konju, onda može. Ovako, ne – ne želim da pravim budalu od sebe – objasnila je ona.

Andrijana Radonjić je rođena 19. oktobra 1995. godine u Knjaževcu. Osnovnu školu završila je u Požegi, a gimnaziju u Knjaževcu. Od devete do 16. godine je trenirala rukomet. Tokom treće godine srednjoškolskog obrazovanja počela je da se bavi pevanjem, da bi se po završetku gimnazije zbog posla preselila u Kosovsku Mitrovicu. Nakon toga je živela u Požegi, a zatim u Beogradu. Upisala je učiteljski fakultet u Užicu, ali zbog posla nije mogla da nastavi sa studijama. Kako živi u koferima, nijedan od ovih gradova nije njeno stalno mesto boravka. Za treću sezonu „Pinkovih zvezda“ prijavila se na nagovor tate, ali nije očekivala da će doći do superfinala.

Inače, rijaliti se emituje na nacionalnoj televiziji “Pink“.

(Izvor: TV Pink)

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara