Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Uhapšen Knjaževčanin koji je oštetio tri osiguravajuće kuće za milion i po

Zaječarska policija u saradnji sa OJT uhapsila je odgovorno lice Agencije za registraciju vozila “Nebe plus“ iz Knjaževca N.J. (28) zbgo postojanja sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i tom prilikom oštetio osiguravajuće kuće za više od 1.500.000,00 dinara, nezvanično saznaje portal “Knjaževačke novine“.

Foto ilustracija, izvor: moovly.com
Foto ilustracija, izvor: moovly.com

Nezvanično saznajemo da postoje osnovi sumnje da je N.J. od oktobra 2015. do avgusta 2017.godine, prisvojio novac od prodatih polisa koje su referenti za prodaju polisa, protiv kojih je podneta krivična prijava u redovnom postupku, naplatili i predali mu.

Na taj način, kako se sumnja, osumnjičeni je oštetio tri osiguravajuće kuće.

ČITAJTE OSTALE NAJNOVIJE VESTI NA PORTALU “KNJAŽEVAČKE NOVINE“ 

[carousel title=““ title_url=“http://www.knjazevacke.rs/policija-uhapsila-knjazevcane-lopove-koji-su-falsifikovali-platne-kartice/“ title_icon=““ title_bg_color=““ title_text_color=““ title_border_bottom_color=““ main_color=““ thumb_bg_color=““ enable_tab=““ count=“6″ orderby=“latest“ duration=“all“ show_view_all=“on“ cates=““ cate_scenario=“combination“ exclude_cates=““ authors=““ exclude_authors=““ tags=““ ignore_sticky_posts=“on“ exclude_loaded_posts=““ show_comment=“on“ show_readmore=“on“ show_author=“icon“ show_date=“date“ meta_item_order=“a_c_d“ show_format_icon=““ show_review_score=““ show_view_count=““ number_cates=“0″ thumbnail_height=“215″ show_nav=“on“ show_dots=“on“ speed=“5000″ column=“2″][/carousel]

Takođe, osumnjičeni se tereti da je na štetu 5 fizičkih lica naplatio usluge osiguranja vozila koje nije izvršio, kao i da je zaposlio jednog radnika bez prijave na obavezno socijalno osiguranje, čime je pribavio protivpravnu imovinsku korist od 1.941.712 dinara.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara