Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Predstavljanje Knjaževčana na “Danima defektologa“ u Nišu

Na “Danima defektologa“ koji se održava u Nišu, na šezdesetak kilometara od Knjaževca, diplomirani defektolog Snežana Đurić iz OŠ “Dimitrije Todorović Kaplar“ tom prilikom predstavila je svoj stručni rad pod nazivom – “Program dodatne defektološke podrške učenicima sa udruženim smetnjama u inkluzivnom obrazovanju“.

kaplar

Ona je tom prilikom govorila o načinu organizacije indivudualne nastave, kao primeri dodatne obrazovnei socijalne podrške za učenike sa višestrukim smetnjama.

Inače, vredno je istaći da su na ovom Međunarodnom skupu predstavljeni projekti koji se realizuju u Osnovnoj školi “Dimitrije Todorović Kaplar“ –  “Lova na biljke“ i “Čuvara tradicije, kulture, zdravlja  i sreće“.

Skup čiji je centralni deo Stručno-naučna konferencija sa međunarodnim učešćem, bio je održan od 01-04. 02. 2018. u Nišu, Kongresni centar hotela „Contantinus palace“.
Tradicionalni organizatori skupa su Društvo defektologa Srbije i Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu. Centralna tema Stručno – naučne konferencije glasi: „Planiranje defektološkog rada – izazovi, problemi, rešenja„

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara