Broj pregleda

ISTRAŽUJEMO: KOLIKO KOŠTAJU RADNIČKA PRAVA U KNJAŽEVCU

Internet portal “Knjaževačke novine“ poznat je kao objektivan portal sa svih aspekta informisanja. S toga ćemo u narednom periodu objaviti serijal istraživačkih tekstova pod nazivom „Koliko koštaju radnička prava u Knjaževcu“.

KNJAZEVAC POGLED

Cilj će nam biti da saznamo kakav je zaista položaj radnika u Knjaževcu, koji su sindikati najmasovniji, ko su vođe sindikata u Knjaževcu, koliku članarinu plaćaju radnici sindikatu, gde ta članarina ide, da li se sindikati stvarno bore za radnička prava ili su samo radi forme i lične koristi tu.

Ispitivaćemo odnos poslodavaca prema radnicima i poštovanje njihovih prava propisanih Zakonom. Takođe ćemo analizirati i povezanost sindikata sa političkim strankama. 

Bavićemo se i privatnim i javnim sektorom. 

Razgovaraćemo sa zaposlenima, sa predstavnicima sindikata, sa poslodavcima, a sve u cilju da Knjaževačka javnost ima jasnu sliku o tome u kakvom su položaju radnici u našem gradu, kakvi su sindikati i kakav je odnos poslodavac-sindikat-zaposleni.

USKORO NA PORTALU “KNJAŽEVAČKE NOVINE“ 

Ukoliko imate bilo kakvih informacija i želite da ih podelite sa nama i sa širokim auditorijumom koji prati naš portal pozivamo Vas da nam se javite na mejl redakcije info@knjazevacke.rs sa naznakom “Za radnička prava“.

0 Comments

  • E ovo je tema o kojoj cu pisati i ja kada pocnete da objavljujete podatke.Knjazevac je jedna od retkih opstina gde celnici pojedinih sindikata imaju veoma bahato ponasanje i gde su usko povezani sa beogradskim tajfunima

  • TAko je!Što pre raskrinkati sindikalne vođe koji sebe tako nazivaju a od članarine političke stranke prave kampanju. SVE se zna

  • Godinama sam bio clan jednog sindikata i mogu da kazem da mi se ni malo ne svidjaju “vodje“
    Strasno je sta sve rade

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE