Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

NEVEROVATNO: SRBIN OBEZBEĐUJE SNUP DOGA!

Svetske zvezde definitivno brinu za svoju bezbednost i mnoge od njih angažovale su svoje lične čuvare da im čuvaju leđa. Najpopularnijeg repera na svetu Snup Doga obezbeđivao je upravo SRBIN iz Niša.

Snup Dog i Miloš Mitić, Korzika, foto: Privatna arhiva
Snup Dog i Miloš Mitić, Korzika, foto: Privatna arhiva

Većina telohranitelja koji rade za estradne zvezde ne žele da se slikaju ili govore za novine i internet portale jer je njihov posao da budu u senci, međutim, danas pravimo izuzetak jer je jedan od najpoznatijih i najčešće angažovanih „čuvara“ u Francuskoj popularnih ličnosti – niški telohranitelj Miloš Mitić.

Snoop Dog i Milos Mitic
Snoop Dog i Miloš Mitić
mesika
Mitić – Messika Paris, foto: Privatna arhiva

Mlad, jak, i kao od stene odvaljen, Nišlija Miloš Mitić je obezbeđivao najpoznatijeg repera na svetu Snup Doga. Ovaj snažan Srbin je obezbeđivao i mnoge druge javne ličnosti poput Boba Sinklera, Dejvida Gete, Fifti Senta (50 Cent), arapskog princa Valid bin Talal bin al Sauda, Eve Banahamaou vlasnice najpoznatijeg ženskog modnog lista u Francuskoj i mnoge druge.

Pored toga što obezbeđuje mnoge poznate ličnosti, Mitić je angažovan i na obezbeđivanju veoma skupocenih Mesikinih dijamanata koji su najtraženiji i najskuplji na svetu, saznaje naš izvor.

NIŠLIJA OBEZBEĐIVAO BOGATU ITALIJANKU!!!

Mitić u pratnji bogate Italijanke
Mitić u pratnji bogate Italijanke

Bianca Aldijentro, ćerka vrlo uticajnog i poznatog italijanskog biznismena koji se bavi izvozom robe na EU tržište bila je pod zaštitom ovog snažnog SRBINA iz Niša, saznaje naš izvor.

Mitić je Adijentru obezbeđivao dok je boravila u Parizu.

Dejvid Geta i MItić Miloš
Dejvid Geta i Mitić Miloš

NA KORZICI OBEZBEĐUJE BIZNISMENE

Miloš Mitić, obezbeđenje
Miloš Mitić, obezbeđenje

Mitić od  2014. godine radi na ličnom obezbeđenju jednog od najpoznatijih biznismena na Korzici čije je ime poznato redakciji, a saradnju sa njim ostvario je preko svojih prijatelja koji se bave istim poslom.

Mitić je veliki SRBIN i pravoslavac, voli svoju zemlju i svoje ljude, ali ne planira da se vrati u Srbiju zbog prevelikog angažovanja u inostranstvu. Inače, on je pored svog profesionalnog zvanja ujedno i porodičan čovek – oženjen, otac jednog deteta.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara