Broj pregleda

Danas zaseda Opštinsko veće po 69. put

Danas će biti održana 69. sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac u sali Opštinskog veća opštine Knjaževac.

opstina Knjazevac

Na dnevnom redu nalazi se 14 tačaka i to:

1. Verifikacija Rešenja i Zaključka donetog na sednici Opštinskog veća održanoj telefonskim
putem dana 07.05.2018. godine.

2. Razmatranje Predloga odluke Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Knjaževac za 2018. godinu.

3. Razmatranje Predloga konkursa za dodelu subvencija za razvoj ovčarstva i kozarstva iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac u 2018. godini.

4. Razmatranje Predloga konkursa za dodelu subvencija za podizanje višegodišnjih zasada iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac u 2018. godini.

5. Razmatranje Predloga rešenja o davanju saglasnosti na Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova Centru za socijalni rad „Dr Mihajlo Stupar“ u Knjaževcu.

6. Razmatranje Mišljenja o Pravilniku o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Turističkoj organizaciji opštine Knjaževac.

7. Razmatranje Mišljenja o Pravilniku o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova u Domu kulture „Knjaževac“ Knjaževac.

8. Razmatranje Mišljenja o Pravilniku o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova u Narodnoj biblioteci „Njegoš“ Knjaževac

9. Razmatranje Predloga zaključka o prihvatanju teksta Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji poslova u Predškolskoj usganovi „Bajka“ Knjaževac.

10. Razmatranje Predloga odluke o izmeni i dopuni Odluke o lokalnim administrativnim taksama.

11. Razmatranje Predloga rešenja o izmeni i dopuni Rešenja o određivanju osposobljenih pravnih lica za zaštitu i spasavanje na teritoriji opštine Knjaževac.

12. Razmatranje Predloga rešenja o dopuni Rešenja kojim se odobrava Program sportskog saveza Knjaževca i Program članova Sportskog saveza Knjaževca za 2018. godinu.

13. Razmatranje zahteva za naknadu štete od ujeda pasa lutalice.

14. Razmatranje zahteva Beganović Tanje i Marinković Svetlane svi iz Knjaževca za dodelu pomoći u građevinskom materijalu i Predlog rešenja.

Sednica je zakazana za 13h.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE