Broj pregleda

NA INICIJATIVU PREDSEDNIKA: Opština Knjaževac pomaže svojim selima

Prvi čovek opštine Milan Đokić sastao se početkom nedelje sa predstavnicima mesnih zajednica: Bulinovac, Donja Sokolovica, Gornje Zuniče, Slatina i Zubetinac, kako bi razgovarao na temu njihovih nagomilanih dugova za struju i sl. 

Predsednik opštine Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine
Predsednik opštine Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine

Naime, predsednik Đokić je rekao da će iz sredstava budžeta biti izmireni nagomilani dugovi ovih mesnih zajednica – prvenstveno za struju, jer je to isto učinjeno pre nekoliko godina u većini knjaževačkih sela.

Opština Knjaževac izdvojiće iz budžeta novac za izmirenje dugova koje za neplaćenu struju još iz sredine devedesetih godina imaju mesne zajednice Bulinovac, Donja Sokolovica, Gornje Zuniče, Zubetninac i Slatina, rekao je  predsednik Milan Đokić.

Predsednik Đokić ističe da nekoliko sela nije prijavilo svoja dugovanja i njihovi računi su sada u blokadi.

Želimo da tim selima omogućimo da trebuju sredstva iz opštinskog budžeta, da mi možemo da finansiramo njihove potrebe, poručio je Đokić.

Ovakva situacija stvorena je dobrim punjenjem budžetske kase, što je načinilo i preduslov da može da se izdvoji oko 2.500.000,00 dinara i da ova sela budu odblokirana.

0 Comments

  • Svakodnevno citam vesti na vasem sajtu. I promenio sam misljenje o predsedniku opstine. Mislio sam da ne primecuje sela i da ga ne zanimaju,ali sam se presao.Drago mi je sto ovo citam i od danas dajem punu podrsku predsedniku opstine Milau Djokicu,bez obzira sto nisam glasao za njega na proslim izborima.Tu gresku cu ispraviti na sledecim.

  • Sela i treba da se pomognu jer sela ne mogu sama kao sto ni opstine ni gradi ne mogu bez drzave.POzdrav.,

  • Sela da se pomognu

  • Nas predsednik

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE