Broj pregleda

STIGLA VREDNA DONACIJA: ĐOKIĆ RAZGOVARAO SA AMBASADOROM UAE O RAZVOJU KNJAŽEVCA

Gerontološki centar Knjaževac od Ambasade UAE (Ujedinjeni Arapski Emirati) u Srbiji dobio je vrednu opremu za dalju distribuciju hrane. Tim povodom, sa ambasadorom Mubark Al-Daherijem sastao se predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Radni sastanak, foto: Youtube, PrtScr, www.youtube.com/watch?v=aTWHuJgxZVo
Radni sastanak, foto: Youtube, PrtScr, www.youtube.com/watch?v=aTWHuJgxZVo

Donacija opreme dodatno je unapredila Dom starih, ali i kvalitet života svih korisnika u njemu, rečeno je na jučerašnjem sastanku.

Gerontološki centar je od Ambasade UAE dobio kolica za distribuciju tople hrane koja će se prevoziti od centralne kuhinje do trpezarije.

PREDSEDNIK OPŠTINE KNJAŽEVAC RAZGOVARAO I O RAZVOJU PRIVREDE I TURIZMA

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić

Milan Đokić, prvi čovek knjaževačke opštine iskoristio je priliku da sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Mubark Al-Daherijem razgovara o potencijalnim investicijama ove zemlje u razvoj privrede, poljoprivrede, ali i turizma – gde je Knjaževac, po pitanju promocije i razvoja turizma, vodeća opština u razvoju – prvenstveno Stare planine, a onda i ostalih delova opštine.

According to Article 176, “anyone who publicly insults the President, flag or the national emblem of the State, shall be punished by detention.” Sharina Lootah / Crown Prince Court - Abu Dhabi
According to Article 176, “anyone who publicly insults the President, flag or the national emblem of the State, shall be punished by detention.” Sharina Lootah / Crown Prince Court – Abu Dhabi

Predsednik Đokić je ujedno izrazio zahvalnost na donaciji i poručio da će Opština Knjaževac učiniti sve da pomogne svojim starijim žiteljima, kao i korisnicima geronto usluga.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE