Broj pregleda

Za knjaževačke poljopoprivrednike obezbeđene mini sušare i hladnjače, plastenici, atomizeri…

Danas su 24 korisnika koji su dobili subvencije u vidu poljoprivredne opreme i to mini sušare i hladnjače, pipalice, atomizeri, plastenici. Poljoprivrednici su danas ugovore potpisali sa Opštinom Knjaževac koja je sredstva za nabavku obezbedila zajedno sa Sokobanjom uz podršku nemačke organizacije GIZ. 

Plastenička proizvodnja, foto: pixavay.com, autor: Rene Rauschenberger
Plastenička proizvodnja, foto: pixavay.com, autor: Rene Rauschenberger
Šef kabineta predsednika opštine Branislav Josifović, foto: PrtScr, knjazevacinfo Youtube kanal
Šef kabineta predsednika opštine Branislav Josifović, foto: PrtScr, knjazevacinfo Youtube kanal

Po rečima šefa kabineta predsednika Opštine Knjaževac Branislava Josifovića nabavljene su veoma značajne i ozbiljne mašine za rad koje će unaprediti poljoprivrednu proizvodnju na teritoriji opštine Knjaževac.

Danas smo imali potipisavanje ugovora sa korisnicima koji su dobili opremu. Poljoprivrednici su dobili zaista ozbiljne mašine i to od pipalica, preko mini hladnjače i sušara, atomizera, plastenika i dr. Stvarno smo se potrudili da poljoprivrednici dobiju nešto što će značajno unaprediti njihovu poljoprivrdnu proizvodnju, rekao je Josifović.

Kako se danas prilikom potpisivanja moglo čuti – ciljne grupe koje su uključene u realizaciju projekta su žene i mladi sa sela i Romi.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić poželeo je svim korisnicima kojima su odobrena sredstva za kupovinu radnih mašina i sl. puno sreće i uspešne i berićetne godine.

Opstina Knjazevac
Opština Knjaževac

Na kraju, vredno je istaći da se Opština Knjaževac i ovog puta ponela domaćinski prema svojim poljoprivrednicima jer je na odobrena sredstva dotirala sa po još 30.000 dinara svakom licu za neophodne troškove oko obezbeđivanja potrošnog materijala. 

0 Comments

  • Ovako se napreduje u svakom pogledu. Vidim Knjazevacke novine na fejsu objavljuju da ce napredovati Knjazevac, pa hoce, jer ako je bogat seljak, bogato je selo, a ako je selo bogato, bogat je i grad. Samo o tome malo ko ima sluha. Ma da… bice valjda nesto od nas…

  • Tako se radi bravo

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE